Unitas in Paasweekend op weg naar koppositie?
Unitas in Paasweekend op weg naar koppositie? regio-voetbal.nl

Unitas in Paasweekend op weg naar koppositie?

Algemeen 5 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - Unitas-zondag is aan een ijzersterke reeks bezig, die zomaar eens zou kunnen leiden tot de koppositie. De Gorinchemse tweedeklasser komt komend Paasweekeinde twee keer in actie. Als er twee keer wordt gewonnen, neemt Unitas de koppositie over van RKTVV.

Zaterdag speelt Unitas op Molenvliet tegen Madese Boys, dat tracht de p/d-nacompetitie te ontlopen. Op Molenvliet wordt om 18:00 uur afgetrapt. Paasmaandag komt hekkensluiter Longa naar Gorinchem. Dit duel begint om 14:00 uur. Op papier ziet het er goed uit voor Unitas en liggen twee zeges in de lijn der verwachtingen. Maar het moet altijd nog wel gebeuren, zal het technische duo Fok/Adjei beseffen.

Noodklok
Als eersteklasser Nieuw-Lekkerland niet de noodklok wil gaan luiden, moeten er rap punten gepakt gaan worden. Dat zal tegen nummer 4 Rijsoord een hele kluif worden.

In 2F is die klok al gehoord in Kinderdijk. Mogelijk biedt de thuiswedstrijd tegen Nivo Sparta soelaas. De opponent uit Zaltbommel maakt na de winterstop de verwachtingen vooralsnog niet waar en komt moeilijk te scoren. GJS ontvangt Wilhelmina'26, dat het Paasweekend maar wat graag wil benutten om over Hardinxveld heen te wippen op de ranglijst. De thuisploeg uit Dalem is dus gewaarschuwd. De eerste overwinning van hekkensluiter Unitas smaakt ongetwijfeld naar meer, maar GRC 14 zal daar niet aan willen meewerken.

3C
In 3C doet HSSC'61 een aanval op de tweede plaats van Wieldrecht. Dat gaat met geen enkele druk gepaard, want alles wat de Heicoppers nog meepakken geldt als bonus. Met de vroege handhaving is het seizoen op voorhand al geslaagd. Streefkerk en Ameide willen zich allebei eveneens zo snel mogelijk veilig spelen. Degene die het onderlinge treffen op Streveland wint, zet een prima stap in die richting. Drechtstreek en Heukelum zijn in vorm en zouden dus zomaar eens voor een leuke pot kunnen zorgen. Omdat het inhaalduels zijn, tellen ze nog mee voor de tweede periode.

4C
Om uitzicht te houden op de titel in 4C moet Peursum het inhaalduel in en tegen Vuren winnen. SV Noordeloos snakt ook weer eens naar een overwinning, maar treft in Brakel een ploeg die na de winterstop bepaald niet makkelijk te kloppen is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 12 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 13 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 20 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 21 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44