Woudrichem kan tegen koploper BLC mooie slag slaan
Woudrichem kan tegen koploper BLC mooie slag slaan regio-voetbal.nl

Woudrichem kan tegen koploper BLC mooie slag slaan

Nieuws 20 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – De wedstrijd die in het Land van Heusden & Altena in het inhaalweekend van 27 en 28 februari in het oog springt is Woudrichem tegen koploper BLC. De manschappen van trainer Leon Elands lopen weliswaar drie wedstrijden achter, maar hebben de minste verliespunten en zijn dus een serieuze titelkandidaat in 3D.

De Woercummers zullen wel zelf de regie in handen willen houden, dus is de wedstrijd tegen BLC cruciaal. Voldoende ingrediënten om er zaterdag op Het Bolwerk stevig tegenaan te gaan.

In de eerste klasse is de positie van GDC weinig florissant. Misschien kunnen de manschappen van trainer Marco de Jong er nog een keer een driepunter uit persen tegen Geinoord, al moeten we die mogelijkheid niet te hoog inschatten.

Stormvlag
Voor GRC 14 wacht in 2F de inhaalwedstrijd bij GJS. Een mogelijkheid om het blazoen wat op te blazen. Voor Wilhelmina’26 ligt die mogelijkheid er ook in de onderste regionen bij De Zwerver.

In de derde klasse krijgt NOAD’32 de kans de dalende trend om te buigen tegen Zuilichem. Hetzelfde geldt voor Sparta’30, dat hekkensluiter GVV’63 moet kunnen hebben. Zo niet, dan kan ook in Andel de stormvlag gehesen worden.

Zondag
Op zondag krijgt Be Ready de kans het seizoen wat meer kleur te geven. Tegenstander Terheijden is wel een taaie. Dussense Boys liet vorige week een steek vallen in de vijfde klasse. Tijd dus om De Schutters zondag weg te blazen.   

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden