VV Papendrecht start met G-voetbal
VV Papendrecht start met G-voetbal regio-voetbal.nl

VV Papendrecht start met G-voetbal

Nieuws 206 keer gelezen

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Papendrecht start met G-voetbal. Eind vorig jaar is een commissie onder leiding van ex-jeugdvoorzitter Dick Verschoor begonnen met het onderzoeken van de mogelijkheden en het neerzetten van de organisatie van deze nieuwe afdeling.  

Iedere jongen of meisje vanaf 14 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking is van harte welkom bij de G-afdeling van vv Papendrecht. Op woensdag 9 maart staat de eerste training op het programma. De mogelijkheid bestaat om een aantal keer gratis mee te trainen. In september start het nieuwe team in een 7 tegen 7 competitie. Daarbij gaat de club uit van de kwaliteiten van de spelers en niet van hun beperkingen. Plezier in het voetballen is het belangrijkst, presteren komt later.

Als bewijs dat de leden van vv Papendrecht de nieuwe afdeling in hun armen hebben gesloten, heeft een klein legertje aan trainers, leiders en scheidsrechters zich al aangemeld om de nieuwe helden te begeleiden tijdens het voetballen.

Aanmelden als lid of verzoeken om meer informatie kan via g-voetbal@vvpapendrecht.nl of 078‑6150106 (D. Verschoor). VV Papendrecht is klaar om een volgend hoofdstuk toe te voegen aan hun bijna 100-jarig bestaan.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden