VoetbalAssist scoort 475e club: SteDoCo
VoetbalAssist scoort 475e club: SteDoCo regio-voetbal.nl

VoetbalAssist scoort 475e club: SteDoCo

Nieuws 174 keer gelezen

(advertorial)

LEERDAM - De website van SteDoCo is helemaal vernieuwd, met uitslagen,standen en programma én schaalbaar voor op tablet en mobiel. Het systeem is bedacht door het Leerdamse bedrijf VoetbalAssist, dat voetbalverenigingen naast website met beheersysteem ook voorziet in KantineTV en een state-of-the-art APP voor op mobiel.

“Dit voelt als een thuiswedstrijd. Het  is erg leuk dat we steeds meer voetbalclubs landelijk, maar ook in de regio (28 clubs in de regio van Regio-Voetbal) kunnen overtuigen van VoetbalAssist. Stedoco is de 475e club die bij ons is aangesloten”, vertelt Gerald Versluis, eigenaar van het bedrijf.

Samen met zijn broer Richard bedacht hij in 2008 een concept waarmee een voetbalvereniging via verschillende media zijn leden up-to-date kan houden. Dit werd VoetbalAssist: een gebruiksvriendelijk beheersysteem dat een club naar wens kan invullen met diverse functionaliteiten zoals wedstrijduitslagen, teaminformatie, topscores, afgelastingen, webshop voor clubkleding en veel meer.

“Wat wij doen zit al in onze naam: wij geven een assist en zorgen dus voor een goede basis. De club maakt zelf het doelpunt door de website, APP en KantineTV van inhoud te voorzien”, aldus Gerald. “Dit alles via één centraal beheersysteem dat in clubkleuren wordt geleverd, maar we verzorgen ook Custom Made ontwerpen. Naast de mooie lay-out en functionaliteit is een clubwebsite bij ons ook volledig responsive. Dit betekent dat de website automatisch geschikt is voor zowel pc en laptop als tablet en smartphone.”

Passie
VoetbalAssist is gevestigd aan het Hoogeind in Leerdam en is een kleinschalig bedrijf met 6 werknemers. “Iedereen in het bedrijf heeft een passie voor en veel ervaring in voetbal en ict. We kunnen hierdoor heel goed in de behoeften van voetbalclubs voorzien en leveren support binnen een dag, meestal zelfs binnen een uur. En we lopen graag voorop in ontwikkelingen op het gebied van internet, dus aangesloten clubs gaan helemaal met de tijd mee.”

Anno 2016 is VoetbalAssist in Nederland uitgegroeid tot marktleider op het gebied van clubwebsites. Gerald: “We werken landelijk, maar het vertrouwen van clubs in de regio, waaronder ASV Arkel, HSSC’61, SC Everstein, SC Meerkerk, vv Hardinxveld, vv Schoonhoven en nu dus ook www.stedoco.nl maakt ons echt trots.”

Meer informatie: www.voetbalassist.nl (ook gratis demo) of tel. 0345342150.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden