Maarten van Gastelen nieuwe trainer van Papendrecht
Maarten van Gastelen nieuwe trainer van Papendrecht regio-voetbal.nl

Maarten van Gastelen nieuwe trainer van Papendrecht

Nieuws 12 keer gelezen

PAPENDRECHT/STREEFKERK - Maarten van Gastelen wordt de nieuwe hoofdtrainer van Papendrecht. De huidige vv Streefkerk-coach volgt daarmee Joop Warner op. Van Gastelen werd gekozen uit negen kandidaten.

“Man, ik ben zo trots als een pauw”, laat Van Gastelen geen twijfel bestaan over zijn enthousiasme. “Er waren meer clubs in me geïnteresseerd, maar toen Papendrecht in  beeld kwam, wist ik dart ik vooral bij die vereniging graag wil werken. Lijkt me ook logisch: ik heb hier zes mooie seizoenen gehad als speler van Zondag 1 en heerlijk gewerkt met de A1-jeugd en Papendrecht Zaterdag 2. Bovendien ken ik hier nog veel mensen en loopt er een selectie rond met uitstekende voetballers.”

Best moeilijk
Momenteel is Maarten van Gastelen bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van vv Streefkerk. “Ik vond het vrijdag nog best moeilijk om spelers en bestuur te melden dat er voor mij geen vierde seizoen op sportpark Streveland aankomt”, zegt hij. “Per slot van rekening heb ik hier altijd heerlijk kunnen werken en heb ik bij deze vereniging mijn eerste stappen kunnen zetten als hoofdtrainer. Bovendien was er mooi sportief succes met onze promotie naar de derde klasse. Alleen daarom al is me er alles aan gelegen om Streefkerk op dat niveau te houden. Vanaf 23 januari willen we die ambitie nieuwe invulling geven. We krijgen twee thuiswedstrijden achter elkaar: tegen Ameide en SC Everstein. Ik ben er van overtuigd dat we er dan stáán!”

Hijj volgt momenteel de cursus oefenmeester UEFA-A en hoopt dit diploma komend voorjaar te behalen.

Alle vertrouwen
“Wij  zochten naar een trainer die zelf op niveau gespeeld heeft, ervaring heeft met de jeugd en het UEFA-A diploma bezit”, vertelt secretaris Theo Wolters namens het bestuur van vv Papendrecht. “Het laatste moet Maarten nog binnenhalen, maar daar hebben we alle vertrouwen in. Verder  heeft Van Gastelen  bewezen goed bij de vv Papendrecht te passen en komt hij deze zomer bij ons een aantal spelers tegen die hij in de jeugd getraind heeft.”

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden