Dagelijks bestuur vv Woudrichem legt functie neer
Dagelijks bestuur vv Woudrichem legt functie neer regio-voetbal.nl

Dagelijks bestuur vv Woudrichem legt functie neer

Nieuws 20 keer gelezen

WOUDRICHEM - Voorzitter Kees Braat, secretaris Leo Gelderblom en penningmeester Ewout Borg van vv Woudrichem hebben per direct hun functie neergelegd.

Het dagelijks bestuur van vv Woudrichem treedt terug vanwege de commotie die is ontstaan naar aanleiding van het competitieduel Woudrichem-SVW. 'Het DB kan niet leven met de hele zware straf van de KNVB en vooral niet met het ontstane beeld daarna', luidt de verklaring die is gegeven.

De taken van het drietal zullen voorlopig worden waargenomen door een deel van de andere bestuursleden. Het bestuur beraadt zich nog over de verdere toekomst.

Zwaar aangerekend
Kees Braat vindt het bijzonder jammer dat het dagelijks bestuur tot deze beslissing is gekomen. “Wij hebben er als DB alles aan gedaan om spelers, supporters en noem maar op in bescherming te nemen tijdens de hoorzitting. Bij het verweer is echter een bepaalde fout gemaakt die onze secretaris zeer zwaar aangerekend wordt. Hij is daar kapot van. Het beeld is dat daardoor de strafmaat van invloed is geweest. Met andere woorden: dat wij daardoor vijf verliespunten hebben gekregen en SVW maar drie. En dat beeld klopt absoluut niet.”

Of er voor de drie bestuursleden nog een weg terug is, kan Braat nog niet goed beoordelen. “Voor de secretaris is er in ieder geval geen weg terug. Voor mijzelf hoop ik er nog op”, aldus  Braat die pas zeven en ene halve week de voorzittershamer mag hanteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden