De Zwaaier bereidt zich voor op komst van 5000 bezoekers
De Zwaaier bereidt zich voor op komst van 5000 bezoekers regio-voetbal.nl

De Zwaaier bereidt zich voor op komst van 5000 bezoekers

Nieuws 20 keer gelezen

WERKENDAM - Bij Kozakken Boys maken alle bestuursleden en vrijwilligers overuren. Kozakken Boys-voorzitter Ad van Wijk is trots op alles en iedereen rond zijn club. “Er is hier al heel veel tot stand gekomen. In korte tijd dient alles in orde te worden gemaakt voor zo’n grote wedstrijd tegen AZ en vergeet niet dat wij zaterdag eerst nog IJsselmeervogels ontvangen. Dat is en blijft nog altijd een van de grootste amateurploegen van Nederland. Een mooie opwarming voor de wedstrijd tegen AZ.”

Van Wijk vervolgt: “Voor alle duidelijkheid: met zo’n goed georganiseerd team binnen Kozakken Boys is het niet zo moeilijk om voorzitter te zijn.”

Van Wijk maakt meteen gebruik van de gelegenheid om complimenten aan de technische staf te geven. “Hoe vaak zie je ploegen na een kampioenschap niet terugvallen. Dat is ons niet overkomen. Wij zijn opnieuw koploper en hebben nu ook nog eens deze grote wedstrijd tegen AZ.”

Van Wijk zou tijdens zijn voorzitterschap graag een (overdekte) staantribune en tevens uitvak achter het doel aan de noordzijde realiseren. “Een andere wens is de uitbreiding van het sponsorhome. Daarnaast is een krachthonk voor de spelers een wens uit de medische hoek. Wij hebben een prachtige club met een heel mooie accommodatie, maar dromen mag toch ook.”

Extra tribunes
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van extra overdekte zit- en staantribunes voor de wedstrijden tegen IJsselmeervogels en AZ. Bestuurslid Henk de Goeij: “Waarschijnlijk bouwen wij voor de hoofdtribune een staantribune. Verder bekijken wij hoe wij de horecafaciliteiten invullen. Al die duizenden mensen kunnen natuurlijk niet de kantine in, dus daar zullen wij iets voor moeten regelen. Dat zal vorm krijgen door extra kramen op De Zwaaier. Wij hopen en verwachten tegen AZ een opkomst van 4000 tot 5000 bezoekers.” 

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt editie Land van Heusden en Altena)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden