Excuus voor misplaatste opmerking tijdens De Alblas-Drechtstreek
Excuus voor misplaatste opmerking tijdens De Alblas-Drechtstreek regio-voetbal.nl

Excuus voor misplaatste opmerking tijdens De Alblas-Drechtstreek

Nieuws 8 keer gelezen

OUD-ALBLAS - De man die zaterdagmiddag met een even vervelende als misplaatste opmerking  voor commotie zorgde tijdens de voetbalwedstrijd De Alblas-Drechtstreek  heeft via een brief zijn excuus aangeboden aan beide clubs.

Een aantal citaten uit deze brief: “Na een onbesuisde tackle van de aanvoerder van Drechtstreek 1 op Alexander Barnhoorn van vv de Alblas 1, heb ik in een opwelling geroepen: 'Deze overtreding is disrespectvol naar Bill Tukker'. Ik heb zeer veel spijt van de gemaakte opmerking en had dit niet moeten doen. Ik realiseerde mij op dat moment niet welk effect het noemen van de naam van jullie veel te jong overleden trainer van het eerste elftal heeft op de spelers en zijn zoon, waarvan ik overigens niet wist dat hij meespeelde. Ik kan u verzekeren dat het overlijden van Bill Tukker en het redactioneel bericht in Het Kontakt van Jan Timmer mij diep hebben geraakt.”

“Soms laat je je meeslepen in de emotie van een wedstrijd. Ik heb echter niemand willen kwetsen met mijn opmerking. Die was louter bedoeld om de betrokken speler bewust te maken van de ongekende hardheid en felheid van zijn overtreding. Dit is een goede les voor een volgende keer en ik zal beter mijn best doen mijn emoties tijdens een wedstrijd voor mij zelf te houden.”

Persoonlijke excuses
“Ik betreur het voorval en wil u verzoeken dit kenbaar te maken aan degenen die ik met mijn opmerking heb gekwetst. Indien de groep het op prijs stelt, ben ik bereid mijn excuses ook aan hen persoonlijk aan te bieden, mits dat natuurlijk in een veilige omgeving kan. Gezien de emoties die ik na mijn opmerking waarnam bij de spelers, voelde ik mij niet veilig en ben ik weggelopen.” 

“Ik hoop dat we dit vervelende voorval snel kunnen vergeten en dat u en de spelers mijn ondoordachtzaamheid willen vergeven.” 

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 1 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 19 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 20 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33