SVW en Woudrichem stellen onderzoek in naar incidenten
SVW en Woudrichem stellen onderzoek in naar incidenten regio-voetbal.nl

SVW en Woudrichem stellen onderzoek in naar incidenten

Nieuws 45 keer gelezen

WOUDRICHEM/GORINCHEM - SVW en Woudrichem hebben allebei een diepgaand onderzoek aangekondigd naar aanleiding van de incidenten na de onderlinge competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag. Daar waar nodig zal streng worden gestraft, laten beide clubs weten.

Volgens het bestuur van SVW hebben zich na de wedstrijd Woudrichem-SVW 'zaken voorgedaan die nergens thuishoren, laat staan op een voetbalveld'. Het SVW-bestuur veroordeelt de gebeurtenissen scherp en stelt een intern onderzoek in naar eventuele misdragingen van leden of supporters. 'Indien bewezen wordt geacht dat een lid of supporter zich heeft misdragen, zal hij door het bestuur een strenge straf opgelegd krijgen'.

Spiegel
Ook het bestuur van Woudrichem laat weten de ongeregeldheden sterk af te keuren. 'Dit kan echt niet door de beugel, dus we gaan op zoek naar te nemen maatregelen. Respect voor Voetbal is toch geen loze kreet? Als vv Woudrichem gaan we onszelf de spiegel voorhouden'.

Het Woudrichem-bestuur roept de hulp in van ooggetuigen om tot een zo goed mogelijk beeld van het gebeurde te komen. 'Help ons aub. Meld ons de feiten zonder emotie!' Een aantal direct betrokkenen is reeds gevraagd verslag uit te brengen. Ook enkele leden hebben hun waarnemingen al doorgegeven. 'Met elkaar kunnen we een samenhangend beeld van de gebeurtenissen schetsen'. Donderdag 19 november vanaf 20:30 zal het bestuur in de kantine op Het Bolwerk aanwezig zijn om eventuele nadere verklaringen op te nemen.

'We laten onze mooie voetbalclub Woerkum toch niet in een kwaad daglicht staan?', zegt het bestuur van Woudrichem in een statement op de clubwebsite. 'Waar nodig zullen we als bestuur niet schromen de gewenste maatregelen te nemen om het langs de lijn prettig te houden'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden