Hulsbosch en Toom twee jaar langer bij Nieuw-Lekkerland
Hulsbosch en Toom twee jaar langer bij Nieuw-Lekkerland regio-voetbal.nl

Hulsbosch en Toom twee jaar langer bij Nieuw-Lekkerland

Nieuws 3 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND - Hoofdtrainer Ronald Hulsbosch en zijn assistent Bart Toom hebben hun contract bij zaterdageersteklasser Nieuw-Lekkerland met twee jaar verlengd. “We vormen de juiste match.”

Vorig jaar trad het tweetal aan bij Nieuw-Lekkerland en werd er een mooie tweede plaats in de eerste klasse bereikt. Ook deze jaargang zijn de resultaten uitstekend. “We waren er binnen tien minuten uit”, gaf Hulsbosch dan ook aan. “Het werkt natuurlijk van twee kanten, maar zowel de vereniging als wij zijn zeer tevreden. We vormen de juiste match.”

Aart van der Ham, de technische man van de club, sloot zich daarbij aan. “Hier hoefden we niet lang over na te denken. Dit trainersduo past perfect bij de doelstelling van de club: een combinatie van presteren en gezelligheid.”

Glimlach
Hulsbosch heeft het erg naar zijn zin bij Nieuw-Lekkerland. “Het fanatieke publiek is geweldig. Heel mijn leven staat al in het teken van de zaterdag en ook voor hen is die dag heilig. Ik heb plezier in m’n werk hier en de prestaties zijn er. Ik kom telkens met een glimlach het complex op. Er is een klik tussen mij, de ploeg, het publiek en de gehele vereniging.”

Bart Toom gaf eveneens aan dat dit geen moeilijke beslissing was. “Ronald is een maat van mij. We bewandelen deze weg met zijn tweeën. Dit is een hele mooie club die elke week positief in het nieuws staat. We kunnen hier nog zoveel moois bereiken.”

Marco van Vlijmen


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden