Winst op Streefkerk bittere noodzaak voor ASV Arkel
Winst op Streefkerk bittere noodzaak voor ASV Arkel regio-voetbal.nl

Winst op Streefkerk bittere noodzaak voor ASV Arkel

Nieuws 22 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - Natuurlijk, we zijn pas op eenderde van het seizoen. Maar de ranglijst begint zich af te tekenen. En dus is het voor derdeklasser ASV Arkel tijd om orde op zaken te stellen, om niet nog verder achterop te raken. Tegen Streefkerk moet het zaterdag gebeuren. Schoonzigt maakt zich op voor de eerste winstpartij van het seizoen.

Zover is het nog niet. Debutant Streefkerk heeft de smaak inmiddels te pakken en is aan een opmars bezig. Voldoende ingrediënten dus voor een leuke pot in 3C.

Vorentscheidung
Topklasser SteDoCo ziet mogelijkheden bij Scheveningen. Een nieuwe winstpartij zal de ploeg uit Hoornaar in elk geval doen stijgen op de ranglijst.

Sliedrecht kan in 1A een 'Vorentscheidung' bewerkstelligen. Bij winst op nummer 2 De Merino'sverdwijnen de naaste achtervolgers zo goed als uit het zicht.

Voor Nieuw-Lekkerland is het zaak in 1C tot de kopgroep te blijven behoren. Trainer Hulsbosch bestempelt de thuiswedstrijd tegen VVGZ echter op voorhand als lastig. De Zwijndrechtse ploeg is inmiddels opgeklommen naar de zesde plaats en heeft slechts twee punten minder dan Nieuw-Lekkerland.

Weinig illusies
Papendrecht doet het in de wedstelijke 2e klasse uitstekend en moet op eigen veld kunnen afrekenen met Kethel Spaland.

In 2F gaat het met Hardinxveld allesbehalve crescendo en heeft Alblasserdam de weg omhoog ingeslagen. Zal Hardinxveld kunnen verrassen aan de Sluisweg? SV Meerkerk treft in Nieuwendijk de verrassende koploper Altena. Benieuwd of de geelzwarten in staat zijn de lijstaanvoerder beentje te lichten. De Zwerver treft in GRC 14 een middenmoter, terwijl Unitas zich tegen Almkerk niet al te veel illusies zal maken. GJS is het aan z'n stand verplicht te winnen van hekkensluiter Leerdam Sport'55.

Stuntje
HSSC'61 gaat in 3C op bezoek bij koploper Brederodes. De ploeg uit Vianen overtuigt de laatste weken niet echt, dus wellicht kunnen de Heicoppers voor een stuntje zorgen. Groot-Ammers 'verraste' Ameide met een puntendeling en gaat dat tegen Wieldrecht opnieuw proberen. Als Ameide bovenin wil blijven meedraaien kan het zich geen fout permitteren tegen Focus'07. Het zit VVAC de afgelopen speelronden niet mee. De incomplete Putbewoners zullen hopen dat het kwartje ditmaal wel de goede kant op valt. Dat zal overigens niet meevallen, want titelkandidaat Heukelum -de ploeg met de minste verliespunten- komt op bezoek.

De Alblas-Drechtstreek gaat niet door in verband met het overlijden van Drechtstreek-trainer Bill Tukker.

Topper Peursum-Haaften
Vierdeklasser Peursum speelt de topper tegen Haaften. Bij Giessenburgse winst komt Peursum op gelijke hoogte en wordt op doelsaldo de koppositie overgenomen. Schelluinen wil in het spoor blijven en tegen WSV Well moet dat kunnen lukken. Lekvogels is vast van plan Kerkwijk te verslaan en SV Noordeloos wil een winnende daad stellen tegen TEC.

Zondagtweedeklasser Unitas heeft met het bezoek aan Rood Wit W een lastige uitbeurt op het programma staan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 1 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 1 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 9 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 10 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44