LRC wil doorzetten tegen VVA’71; Heukelum ontvangt HSSC’61
LRC wil doorzetten tegen VVA’71; Heukelum ontvangt HSSC’61 regio-voetbal.nl

LRC wil doorzetten tegen VVA’71; Heukelum ontvangt HSSC’61

Nieuws 106 keer gelezen

REGIO LEERDAM - Na de slechte start in de hoofdklasse volgde voor LRC in Huizen al snel het herstel. Tegen VVA’71 hopen de Leerdammers dit ook aan het thuispubliek te laten zien. De Achterbergers wonnen afgelopen weekend bij Sparta Nijkerk, dus LRC is gewaarschuwd.

WNC is in de 1e klasse A nog niet echt op dreef. Het pakte vorige week zijn eerste punt. De Waardenburgers gaan op bezoek bij De Merino’s in Veenendaal, dat tot nu toe de volle buit pakte.

Een klasse lager begon Leerdam Sport vrij dramatisch aan het seizoen met een kansloze 0-2 nederlaag tegen SV Meerkerk. Het maken van doelpunten blijkt een groot probleem voor de Leerdammers, zeker nu ook Marko Luksen voor langere tijd uitgeschakeld is. In Zaltbommel wacht tegen Nivo Sparta dus een pittige klus. Ook Tricht gaat geen eenvoudige middag tegemoet. Het gepromoveerde Altena begon immers sterk aan de competitie.

Kop-staart
In 3C staat Heukelum voor zijn eerste thuiswedstrijd. De start was met een 2-5 overwinning bij Drechtstreek prima. Tegenstander op De Vriezenwijk is HSSC’61, dat thuis tegen Wieldrecht een niet onverwachte nederlaag leed. Asperen rechtte bij Brederodes de rug na een zwakke start van de competitie. Het hield de titelkandidaat op 1-1. Een driepunter thuis tegen Ameide zou evenwel welkom zijn, maar de gasten begonnen met ‘vier uit twee’ zeker niet slecht. In Everdingen is dit weekend sprake van een heuse kop-staartbotsing. Koploper SC Everstein ontvangt het nog puntloze Streefkerk.

In 3D verloor ASH zijn eerste wedstrijd bij SVW. Het krijgt zaterdag bezoek van GVV’63, dat ook nog zonder punten zit.

Hoog tijd
Herovina begon het seizoen met twee gelijke spelen en zal na de degradatie dus wel weer een keer willen winnen. Tegenstander is echter MVV’58 dat mee wil doen om de prijzen. Als Herovina daar opnieuw een punt pakt, is dat misschien niet eens een slecht resultaat. Ook SVS’65 speelde tot nu toe twee keer gelijk. In beide wedstrijden werd niet gescoord. Hoog tijd voor de eerste zege in Spijk. Tegen Kerkwijk zou dat moeten kunnen. Vuren krijgt met het bezoek aan Brakel een traditioneel lastige uitwedstrijd voor zijn kiezen. Vurens start was met een 4-1 overwinning op Raptim echter hoopgevend.  Haaften heeft dit seizoen de ambitie om bovenin mee te draaien. Bij Well volstaat dan alleen een overwinning.

Bonuspunten
Beesd wacht in de 4e klasse F nog op zijn eerste overwinning. Na het bezoek aan BZS moet de ploeg van trainer Gert Heysteeg zondag opnieuw aantreden tegen de koploper. Teisterbanders nam die eerste plek namelijk over. En tegen de ploeg uit Kerk-Avezaath heeft Beesd het altijd lastig. Rhelico verraste vriend en vijand door titelkandidaat SCR te verslaan. Bonuspunten dus. En die tellen alleen als de week erna weer gewonnen wordt. Aan Rhelico de taak om bij Maliskamp drie punten weg te halen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden