Zaterdag verlate competitiestart Noad'32 en Woudrichem
Zaterdag verlate competitiestart Noad'32 en Woudrichem regio-voetbal.nl

Zaterdag verlate competitiestart Noad'32 en Woudrichem

Nieuws 16 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - De spanning in de competitie bouwt zich al op. De wedstrijd die er komend weekend uit springt in het Land van Heusden en Altena is zonder twijfel de krachtmeting tussen GRC 14 en Altena in de tweede klasse. Beide ploegen wonnen hun eerste wedstrijd.

In de Topklasse schaart Kozakken Boys zich nu al tussen de favorieten. Winst tegen Excelsior Maassluis moet zeker mogelijk zijn zaterdag op De Zwaaier.

Achilles Veen is de competitie met een domper begonnen. Zaterdag op De Hanen Weide mogen de manschappen van trainer Johan van Bijsterveld zich tegen de amateurs van Ajax revancheren voor de tegenvallende seizoenstart.

In de eerste klasse heeft GDC de eerste drie punten al op zak. Zaterdag in Eethen moet de plaatselijke trots aan de bak tegen het onbekende De Merino’s. Die wonnen ook hun eerste wedstrijd. Dat wordt dus zeker geen makkie tegen de gasten uit Veenendaal.

Almkerk is goed van start gegaan in de tweede klasse. Zaterdag zal er een vervolg aan moeten worden gegeven tegen De Zwerver. De gasten uit Kinderdijk zijn nog niet op schot. Wilhelmina’26 moet de eerste driepunter binnen kunnen halen bij Unitas.

3D
NOAD’32 en Woudrichem kwamen in de derde klasse nog niet binnen de lijnen. Zaterdag is dus de start. NOAD’32 doet dat tegen Willem II op het Korenzand en Woudrichem gaat op bezoek bij BLC. Afwachten is of trainer Philip de Haan weer met samengetrokken billen op de bank zit bij Sleeuwijk. De Roefbewoners hebben hoge ambities en moeten naar SV Capelle. Sparta’30 moet naar GVV’63 en neemt normaliter de punten mee uit Gameren.

Zondag
Be Ready en HHC’09 mogen zondag op de thuisplaat het publiek vermaken na een prima start in de vierde klasse. De Hankenaren komen in actie tegen het sterke Terheijden en de Heusdenaren tegen het Dordtse SC Emma.

In de vijfde klasse had Dussense Boys min of meer een valse start. Wat het bij en tegen het onbekende Oranje Blauw’14 gaat worden is afwachten, al zetten wij in op een driepunter. 

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden