Ferdi Scheurwater wil het met SVS’65 weer een stapje beter doen
Ferdi Scheurwater wil het met SVS’65 weer een stapje beter doen regio-voetbal.nl

Ferdi Scheurwater wil het met SVS’65 weer een stapje beter doen

Nieuws 111 keer gelezen

SPIJK – SVS’65 zit de laatste jaren onder trainer Glenn Calor in de lift. Twee seizoenen geleden eindigde de ploeg met één punt nog roemloos onderaan in de 4e klasse.

Vorig jaar haalde Spijk met dertig punten de doelstelling, al leverde dit niet de beoogde achtste plek op de ranglijst op. Volgens aanvoerder Ferdi Scheurwater zijn ze in Spijk tevreden als het dit jaar weer iets beter gaat. “Wij gaan geen gekke dingen roepen. Als we nu wel achtste kunnen worden met weer wat meer punten dan vorig jaar doen we het goed.”

Wisselvallig
SVS’65 struikelt nog wel eens over zijn eigen wisselvalligheid. Scheurwater: “Tegen sterke tegenstanders als MVV’58 en Schelluinen deden we het erg goed, maar tegen bijvoorbeeld Brakel en Vianen was het helemaal niets.”

Scheurwater verwacht dat er ook dit jaar een grote middenmoot in de 4e klasse zal zijn. “Vorig jaar kon je de ene week twaalfde staan en twee wedstrijden later zesde. Wij moeten zorgen dat we  minder tegen schorsingen aan gaan lopen. Dat probleem bestaat hier al wat langer”, aldus Scheurwater.

Aanvoer
Met een sterke as kun je in de vierde klasse ver komen. Voor het centrale duo (Scheurwater en Jorn Meijerink) staat Bennie Boeijink centraal op het middenveld. Voorin moet Dennis Kramer voor de doelpunten gaan zorgen. “Die is weer wat fanatieker dan de voorgaande jaren. Als de aanvoer goed is, maakt hij er wel een stuk of twintig”, voert Scheurwater lachend de druk op. 

Maarten van Hoogevest

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden