Meteen al raak in H&A met Woudrichem tegen NOAD’32
Meteen al raak in H&A met Woudrichem tegen NOAD’32 regio-voetbal.nl

Meteen al raak in H&A met Woudrichem tegen NOAD’32

Nieuws 15 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Nu de meeste clubs in het Land van Heusden en Altena zaterdag aftrappen, staat er meteen een heuse streekderby op het programma. Woudrichem en NOAD’32 kruisen de degens en mogen de boel op Het Bolwerk meteen op z’n kop gaan zetten in de derde klasse.

Kozakken Boys maakt zich in het derde speelweekend van de Topklasse op voor de streekderby bij SteDoCo. Er staat extra druk op bij de Werkendamse trots. Ze zullen zich na het debacle bij debutant RVVH niet nogmaals willen laten ringeloren door een nieuwkomer in de topklasse. En zeker niet in Hoornaar.

Achilles Veen heeft een uitstekende voorbereiding achter de rug. De equipe van trainer Johan van Bijsterveld staat dan ook vol vertrouwen aan de aftrap bij het lastige Odin’59.

Nog een ‘clash’ in de regio staat op het programma met Roda Boys tegen het gepromoveerde GDC. Naar het debuut van de Eethenaren in de 1e klasse wordt reikhalzend uitgekeken.

Terugkeer
In de tweede klasse is het druk met vier ploegen uit de eigen streek. Het gedegradeerde Almkerk moet uitkijken bij linkebal SV Meerkerk. Voor Almkerk-trainer John Vink is het een terugkeer op 't Hoog, waar hij mooie jaren beleefde. Het gepromoveerde Altena zal direct goed willen beginnen. Die kans ligt er zeker tegen Unitas. Wilhelmina’26 heeft het gezicht nog niet echt laten zien. Wellicht gebeurt dat wel tegen Tricht. Dan hebben we nog GRC 14. De combinatie uit Giessen en Rijswijk zou wel eens tot de verrassing van het seizoen kunnen uitgroeien. Dan moet er wel vast gewonnen worden bij Hardinxveld.

In de derde klasse neemt het ambitieuze Sleeuwijk het op tegen NEO’25. Sparta’30 begint direct tegen favoriet SVW, dat in de voorbereiding overigens kwakkelde.

Zondag
Op zondag wordt er ook afgetrapt. Be Ready heeft grootse plannen. Het Dordtse SSW niet de meest ideale tegenstander om tegen te beginnen. Datzelfde geldt voor HHC’09 tegen het ook al Dordtse OMC. Dussense Boys zal goed uit de startblokken willen komen tegen DVVC.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden