Regio-voetbal start met eigen toernooi
Regio-voetbal start met eigen toernooi regio-voetbal.nl

Regio-voetbal start met eigen toernooi

Nieuws 30 keer gelezen

REGIO - Regio-voetbal start komend seizoen met een toernooi voor eerste elftallen. Deelname staat open voor clubs die tot het kerngebied van Regio-voetbal behoren.

Een peiling onder de clubs heeft uitgewezen dat er interesse bestaat voor een dergelijk toernooi. Diverse clubs, variërend van GDC tot Roda Boys/Bommelerwaard, van Streefkerk tot Asperen en van Unitas tot Achilles Veen, hebben reeds laten weten in principe te willen deelnemen.

Medio augustus zal het toernooi, dat in het najaar van start zal gaan, nader worden uitgewerkt en ontvangen alle clubs nadere uitleg en een uitnodiging voor deelname. Verenigingen die ons hun belangstelling reeds kenbaar hebben gemaakt, hebben het eerste 'recht' van inschrijving. Er kunnen maximaal 32 eerste elftallen aan het toernooi deelnemen. Hoogstwaarschijnlijk zal het knock-outprincipe worden gehanteerd. De finale, met als inzet een aantrekkelijke prijs, zal op neutraal terrein worden gespeeld.

Sponsor
Regio-voetbal heeft reeds een toernooisponsor gevonden. Deze zal eerdaags bekend worden gemaakt.

Clubs die geïnteresseerd zijn in deelname aan het Regio-voetbal Toernooi kunnen alvast mailen naar: rick@regio-voetbal.nl.

* UPDATE: naar aanleiding van bovenstaand bericht zijn er vandaag (woensdag) alweer 25 voorlopige aanmeldingen bijgekomen, waaronder LRC Leerdam, GRC 14, Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam, Groot-Ammers, DSC, Leerdam Sport'55, SC Everstein, Noad'32, Peursum, Heukelum, GJS, GVV'63, sv Meerkerk, vv Hedel, Tricht, Beesd, Rhelico en VVAC.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden