Anass Lahnine (LRC) rekent op nacompetitie
Anass Lahnine (LRC) rekent op nacompetitie regio-voetbal.nl

Anass Lahnine (LRC) rekent op nacompetitie

Nieuws 243 keer gelezen

LEERDAM - Anass Lahnine begint bij LRC Leerdam aan zijn laatste serie wedstrijden. “Ik hoop natuurlijk nog op de titel, maar ik houd er steeds meer rekening mee dat ik het seizoen bij LRC Leerdam verleng tot en met 30 mei. Pas dan is de nacompetitie afgerond. Ik gun de club en mijzelf echt de promotie naar de hoofdklasse.”

Voormalig Theole-speler Anass Lahnine gaat volgend seizoen bij VVA’71 in Achterberg, in zijn achtertuin, voetballen. VVA’71 heeft nog altijd uitzicht op promotie naar de topklasse. “Ik heb het bij LRC Leerdam geweldig naar mijn zin. Een fijne club en een heerlijk team om in te spelen. Maar de reistijd van twee keer veertig minuten vind ik toch een probleem worden. Straks kan ik bijna op de fiets naar de trainingen. Het veld ligt wat afgelegen. Wij noemen het niemandsland tussen Veenendaal en Rhenen.”

Afwachten
Lahnine, niet blessuregevoelig, is vaste waarde in het basisteam van LRC Leerdam. “Nog zes wedstrijden en wij moeten wachten op misstappen van SVL. Wij hadden ze een paar weken geleden moeten pakken. Dan was de titel voor ons dichterbij geweest. Nu verwacht ik dat wij die ploeg niet meer kunnen achterhalen. Wij moeten vanaf nu vrijuit voetballen en afwachten. Wij zullen de druk er bij SVL wel op zien te houden.”

Het is niet ondenkbaar dat LRC Leerdam en Lahnine elkaar volgend seizoen treffen. VVA’71 zou dan hoofdklasser moeten blijven en LRC Leerdam zou moeten promoveren.

(Bron: LRC-pagina's in Het Kontakt editie Leerdam)
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden