Coen van der Waal blijft bij SteDoCo
Coen van der Waal blijft bij SteDoCo regio-voetbal.nl

Coen van der Waal blijft bij SteDoCo

Algemeen 40 keer gelezen

HOORNAAR - Coen van der Waal is ook volgend seizoen te bewonderen bij hoofdklasser SteDoCo. Via zijn twitteraccount liet de middenvelder weten bij de club uit Hoornaar te blijven.

"Gebroeders van der Waal voor het eerst samen volgend seizoen! #nieuweuitdaging #stedoco", twitterde de jongste Van der Waal.

Begin van dit jaar gaf Coen van de Waal nog aan, na drie jaar SteDoCo, toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Maar de komst van zijn oudere broer Sjoerd (nu nog Topklasser Kozakken Boys en straks twee jaar SteDoCo - TS) naar de Groeneweg, heeft hem op andere gedachten gebracht.

Twijfel
“Rond de jaarwisseling kon ik bijtekenen, SteDoCo wilde wel met mij door. Maar ik twijfelde en bij twijfel moet je het niet doen. Niet veel later kwam Sjoerd in gesprek met de club en toen het balletje serieus is gaan rollen, ging mijn wens om ooit samen met Sjoerd in één elftal te kunnen spelen weer leven. De ommekeer was de definitieve komst van Sjoerd. Het zou dom zijn geweest om niet op mijn eerdere beslissing terug te komen ”, lacht de 27-jarige Sliedrechtenaar.

Wachtkamer
En dus meldde Coen zich weer bij SteDoCo. “Inmiddels was de technische commissie bezig met een aantal spelers voor mijn positie en kwam ik, terecht, in de wachtkamer te zitten. Het is niet vlekkeloos verlopen, maar gelukkig is er nog plaats in de selectie van volgend seizoen.”

De Van der Waaltjes, die nog drie zussen hebben, speelden ooit op zondag in de zaal met elkaar. “Maar dat is een tijdje geleden. Met de jeugd van Dordrecht heb ik wèl tegen Sjoerd gespeeld, nooit samen. Volgend seizoen gaat het gebeuren.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden