Kozakken Boys kan in Spakenburg beslissende slag slaan
Kozakken Boys kan in Spakenburg beslissende slag slaan regio-voetbal.nl

Kozakken Boys kan in Spakenburg beslissende slag slaan

Nieuws 21 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Gezien het weer en de verwachtingen voor het komend weekend zal de bal zeker niet op alle voetbalvelden rollen. Mocht er toch gevoetbald worden, dan is Spakenburg tegen Kozakken Boys de topper in de topklasse.

De ‘blauwen’ zullen erop gebrand zijn om dichter bij de koploper uit Werkendam te komen. De ploeg van trainer Danny Buijs zal het hoofd koel moeten houden en slaat bij een overwinning een belangrijk gat in de kampioensrace.

Een klasse lager rest Achilles Veen maar één ding na het zure verlies tegen koploper SteDoCo. Bij de andere concurrent in de bovenste regionen VVA’71 moet er gewonnen worden om in de kampioensrace te blijven. In de eerste klasse krijgt Almkerk het weer zwaar voor de kiezen bij Eemdijk.

Graadmeter
De tweede klasse biedt ook veel spanning. Hoe ver gaat GDC reiken, is de vraag. Een overwinning op Leerdam Sport’55 zal een goede graadmeter zijn. GRC 14 kan zich geen uitglijder permitteren bij Unitas.

In derde klasse C strijden Altena en Sleeuwijk mee om de topplaatsen. De Nieuwendijkers krijgen het sterk opkomende Heukelum op bezoek. Dus zal het vizier scherper moeten zijn dan afgelopen zaterdag tegen VVAC. Sleeuwijk mag alleen maar hopen op een goed resultaat tegen SC Everstein.

In de derde klasse D moet Internos te doen zijn voor Woudrichem. Dat is geen waarheid voor Sparta’30, dat het zwaar krijgt bij Zuilichem. Ook NOAD’32 zal het geluk aan haar zijde moeten hebben tegen SSC’55. Voor Wilhelmina’26 is het tijd voor een klinkende overwinning. Dat moet gebeuren bij BLC.

Zondag
Op zondag staan de regioploegen er niet florissant voor. Dussense Boys krijgt het lastig bij DVVC. Hetzelfde geldt voor Be Ready bij OMC. HHC’09 tenslotte kan de winst ook wel gebruiken tegen BZS.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden