Thuisduels voor LRC Leerdam en WNC
Thuisduels voor LRC Leerdam en WNC regio-voetbal.nl

Thuisduels voor LRC Leerdam en WNC

Nieuws 46 keer gelezen

REGIO LEERDAM – Afgelopen weekend werd de hervatting van de competitie voor veel clubs uitgesteld. Ook de komende speelronde is het nog maar de vraag of veel clubs in actie zullen komen.

Voor LRC Leerdam en WNC staan thuiswedstrijden op het programma. Als LRC zich wil blijven mengen in de titelstrijd, zal er simpelweg gewonnen moeten worden van nummer dertien Benschop. WNC zal een lastige dobber krijgen aan VVZ’49, dat na een slechte competitiestart weer wat is opgekrabbeld.

In Eethen gaat Leerdam Sport op bezoek bij GDC. In tegenstelling tot de Leerdammers presteert GDC dit seizoen uitstekend met de tweede plek als bewijs. Tricht zal op bezoek bij de sterke koploper Geinoord willen stunten.

3C
In 3C doet Altena vol mee om de titelstrijd. Dat is iets dat Heukelum ook zou willen. Daarvoor zal de ploeg van Arjan de Vries moeten winnen in Nieuwendijk. Ook voor Herovina tellen op bezoek bij Arkel alleen de drie punten als de ploeg wel wil komen uit de onderste regionen.

Asperen bivakkeert in die klasse net iets boven Herovina, maar de mannen van Richard Smaal hebben al een wedstrijd meer gespeeld. Een stunt bij Schoonhoven zou welkom zijn, maar is geen eenvoudige opgave. Bij Sleeuwijk-Everstein kruisen twee titelkandidaten de degens. De winnaar van die pot doet goede zaken.

4D
In 4D kwamen SVS’65 en ASH afgelopen weekend al in actie, met een verrassende winst voor de ploeg uit Spijk als resultaat. Glenn Calor zal ook bij HSSC’61 de punten willen weg halen, maar op sportpark Het Plein hebben ze na de slechte eerste seizoenshelft iets recht te zetten. ASH moet zich thuis tegen hekkensluiter Lekvogels kunnen revancheren.

Vuren had dit seizoen op iets meer gehoopt dan de huidige elfde plaats. Als de ploeg bij Haaften weet te winnen, achterhaalt het zijn opponent. Haaften kan met drie punten bovenin de middenmoot terecht komen. Als MVV’58 nog wil strijden om de titel, moet er gewonnen worden bij Kerkwijk.

Zondag
Op zondag hebben Beesd en Rhelico het allebei moeilijk in de 4e klasse F. Rhelico, met de nieuwe trainer Murat Tatli, gaat op bezoek bij directe concurrent Alem. Beesd kan bij winst in Tiel tegen RKTVC goede zaken doen.

Maarten van Hoogevest

Thuisduels voor LRC Leerdam en WNC
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden