Achilles Veen-SteDoCo een echte kraker
Achilles Veen-SteDoCo een echte kraker regio-voetbal.nl

Achilles Veen-SteDoCo een echte kraker

Nieuws 45 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – De hervatting van de competitie kent direct een heuse kraker. In de hoofdklasse aast Achilles Veen op de koppositie en kruist het de degens met koploper SteDoCo.  

In de topklasse moest Kozakken Boys vorige week al aan de bak. De koploper uit Werkendam kwam met een mooie 0-4 overwinning thuis uit Friesland. Zaterdag zijn de bollenboys uit Rijnsburg te gast op De Zwaaier. Gezien de klasse van de Werkendammers zullen zij het af moeten leggen.

In de eerste klasse dient Almkerk goed aan de tweede helft van de competitie te beginnen. Het zal wel tweehonderd procent inzet vereisen om DTS Ede op de knieën te krijgen.

Schokeffect
Een klasse lager doen de regioclubs GDC en GRC 14 het uitstekend. Zaterdag loeren wel twee onberekenbare tegenstanders. In Eethen neemt GDC het op tegen GJS en in Giessen ontvangt GRC 14 het naar herstel zoekendesv  Meerkerk onder leiding van de nieuwe trainer Theo de Boon. Uitkijken dus voor een schokeffect voor de Giessen/Rijswijk Combinatie.

Geen fout
In de derde klasse C mag Sleeuwijk in de kampioensrace geen fout maken bij Arkel. Dat moet keuzeheer Philip den Haan zijn manschappen maar inpeperen. Hetzelfde geldt voor trainer Harry Biemans, die met zijn Altena op bezoek gaat bij VVAC.

In de derde klasse D is het afwachten of trainer Johan van Werff met zijn Wilhelmina’26 tegen NEO’25 scherp uit de winterstop komt. Wel nodig om in de achtervolging te blijven op koploper BVV. Verder wordt het spannend op het Bolwerk, waar Woudrichem de te kloppen ploeg voor NOAD’32 is om uit de gevarenzone te komen. Sparta’30 viel voor de winterstop wat terug. Benieuwd of de Andelnaren het vertrouwen weer gevonden hebben. Good Luck is dan het haasje.

Zondag
Op zondag lijkt het al gebeurd voor Dussense Boys in de vierde klasse, hoewel trainer Jose v/d Ven nog niet opgeeft. Veel kans bij Blauw Wit’81 dichten wij de Dussenaren echter niet toe. Wellicht doet het spreekwoord opgeld, dat je nooit weet hoe een koe een haas vangt. Be Ready krijgt het ook niet makkelijk tegen Irene’58. Dat is wel zeker. Tenslotte wil ook HHC’09 de afzink afwenden naar de vijfde klasse. Een goed begin telt. Dus moet het zondag maar meteen gebeuren in de derby bij SC Elshout.

Nico van Es

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 1 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 2 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 18 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 19 uur geleden
Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 23 apr, 07:15
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00