Kan De Zwerver bij Arkel spanning in top 3C nog verder opvoeren?

Nieuws 24 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - Een beperkt inhaalprogramma op zaterdag 30 maart. Maar met zeker in de sterk regionaal getinte 3e klasse C een topper om naar uit te kijken: ASV Arkel-De Zwerver.

In de Derde Divisie moet SteDoCo de zeperd bij SJC zien te herstellen. Dat zal niet meevallen, want het op de nacompetitie azende DVS'33 Ermelo komt naar de Groeneweg. Het zou knap zijn als SteDoCo een winnende daad weet te stellen.

Drechtstreek
Tweedeklasser Drechtstreek ziet de rode streep rap naderen. Een goed resultaat in het inhaalduel tegen Heukelum is dan ook van eminent belang voor de Papendrechters.

Kampioensstrijd 3C
Door de recente dubbele nederlaag van Arkel is de spanning in de top van de 3e klasse terug. Ook De Zwerver ligt op de loer. Als de in vorm zijnde Kinderdijkers op Schoonzigt weten te winnen, mengen ook zij zich nadrukkelijk in de kampioensstrijd. Arkel-De Zwerver belooft dan ook een boeiende ontmoeting te worden, waarbij de bezoekers ook nog periodebelangen hebben. Groote Lindt staat er in de tweede periode evenwel het beste voor.

Datzelfde Groote Lindt ontvangt SVW en ook dat is een topper. Afgelopen zaterdag werd het 1-1 en nu gaan beide ploegen dus in Zwijndrecht op herhaling. Schelluinen blijft hopen op de nacompetitie, maar kan zich dan tegen Streefkerk geen nieuwe misstap veroorloven. Een Streefkerk dat nog een paar punten nodig heeft om zich definitief in veiligheid te spelen.

Alblasserdam zit in een sterke fase. Winst op hekkensluiter Unitas zit er dan ook dik in, of is Unitas de kat in het nauw die opeens nog rare sprongen gaat maken?

Groot-Ammers
Groot-Ammers werkt toe naar de topper tegen Brakel. Maar de focus moet eerst op Leerdam Sport-uit, want puntverlies zou de geelzwarten slecht uitkomen.

Sliedrecht
Sliedrecht bekert op eigen veld tegen Serooskerke. Bij winst verzekert Sliedrecht zich van deelname aan de landelijke KNVB-beker van volgend seizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden