Harold Vrolijk nu wel naar Nieuw-Lekkerland
Harold Vrolijk nu wel naar Nieuw-Lekkerland regio-voetbal.nl

Harold Vrolijk nu wel naar Nieuw-Lekkerland

Algemeen Spelerscarrousel 431 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND - Aanvaller Harold Vrolijk komt volgend jaar uit voor Nieuw-Lekkerland. De makkelijk scorende spits komt over van hoofdklasser De Jodan Boys.

Daar is de 22-jarige aan zijn tweede seizoen bezig. In 2017 maakte de inwoner van Berkenwoude de overstap van derdeklasser FC Perkouw, waar hij zich manifesteerde als een ware doelpuntenmachine, naar De Jodan Boys. Ook toen deed Nieuw-Lekkerland hem al een aanbod om zijn kunsten op Sportpark Excelsior te komen vertonen.

Vlammen
,,Ik wil gaan vlammen bij Nieuw-Lekkerland, veel goals gaan maken”, kijkt de lange spits alvast vooruit. Vrolijk is na Alblasserdammer Maarten de Zeeuw (23) de tweede aanvallende aanwinst.

Jason Herremans
Ook Jason Herremans (18) maakt volgend seizoen deel uit van het keurkorps van Maarten van Gastelen. De middenvelder uit JO19-1, momenteel herstellende van een flinke enkelblessure, maakte dit jaar al zijn debuut in de hoofdmacht. Twee andere talentvolle junioren met potentie voor het eerste, aanvaller/middenvelder Ruggero Meijer en verdediger Sven de Boer (beiden 18), maken volgend jaar eerst ‘vlieguren’ in het tweede elftal.

Tonnie Stok, Okan Arslan, Kevin Korrel en Issa Gitenge keren in het seizoen 2019-2020 niet meer terug in de Lekkerlandse selectie. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden