Frenk Keukens (De Treffers) naar Kozakken Boys
Frenk Keukens (De Treffers) naar Kozakken Boys regio-voetbal.nl

Frenk Keukens (De Treffers) naar Kozakken Boys

Algemeen Spelerscarrousel 335 keer gelezen

WERKENDAM - Kozakken Boys heeft voor volgend seizoen Frenk Keukens aangetrokken. De 23-jarige rechtsback komt over van competitiegenoot De Treffers, dat hem dit seizoen huurt van TOP Oss. Keukens heeft een contract getekend tot de zomer van 2021.

Frenk Keukens debuteerde in 2014 in het eerste elftal van De Treffers, nadat hij in de jeugd van VVLK, NEC (amateurs) en De Treffers speelde. Na vier seizoenen in de hoofdmacht van de Groesbekers tekende Keukens in 2017 een contract bij TOP Oss in de Eerste Divisie. Na een ongelukkig eerste seizoen, waar blessureleed hem vooral langs de kant hield, keerde Keukens na de zomer op huurbasis terug bij De Treffers. Bij de rood-zwarten speelde hij nu toe alle competitiewedstrijden mee.

Sterke indruk
“We hebben Frenk een aantal keer bekeken en hij maakte een sterke indruk”, aldus technisch directeur Kees Spaan van Kozakken Boys. “Ik vind hem één van de beste backs van de Tweede Divsisie. Ook tegen ons speelde hij erg goed, zowel aanvallend als verdedigend. Hij heeft fysieke kracht en ook nog veel snelheid. Ik ben blij dat hij voor ons heeft gekozen.”

Met Keukens heeft Kozakken Boys volgend seizoen een vervanger voor de naar Barendrecht vertrekkende Tim Eekman. Spaan: “We zijn absoluut tevreden met de selectie die we voor volgend seizoen hebben staan. Er zullen nog één, misschien twee spelers bijkomen. Ik denk dat we vooral in de breedte sterker zullen worden, al geeft dat natuurlijk geen garantie op succes. Voor nu gaan we er alles aan doen om het huidige seizoen tot een goed einde te brengen.


Selectie Kozakken Boys 2019/2020: Nils den Hartog, Quentin Jakoba, Jeffrey Rijsdijk, Leon Bot, Mats van Huijgevoort, Charlton Vicento, Aschwin Bakema, Sander Heesakkers, Mark Veenhoven, Johnny Lommers, Robert Mutzers, Jeffrey Van Nuland (2021), Sven van Ingen (2021), Richard Arends (2021), Don Bolsius (2021), Nando Wormgoor (2021), Bassou Boulghalgh (2021), Kay Tejan (2021) en Frenk Keukens (2021).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 15 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 15 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 23 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys gisteren
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44