Marten Boverhof blijft bij HSSC’61

Algemeen 15 keer gelezen

HEI- EN BOEICOP – Marten Boverhof is ook volgend seizoen trainer bij HSSC’61. De jonge trainer kwam een contractverlenging van één jaar overeen met de vierdeklasser.

Ondanks de magere prestaties dit seizoen was er bij beide partijen weinig twijfel. “De sfeer in het team en de samenwerking met de staf en de club zijn goed”, zegt Boverhof. “Ik zie voldoende perspectieven en groeimogelijkheden. Vanuit de spelersgroep is er voldoende draagvlak. Daarnaast is HSSC'61 een geweldige positieve club met een goede organisatie. Ik heb er vertrouwen in dat de resultaten zullen verbeteren.”

Versterking
Naast een jonge trainer heeft ‘Heicop’ ook een erg jonge selectie. In dat licht is de tussentijdse komst van Laurens van Leeuwen een welkome versterking. De 33-jarige linkspoot was eerder actief bij de Utrechtse tweedeklasser UVV en kwam afgelopen zomer in Hei- en Boeicop wonen. Afgelopen woensdag werd hij speelgerechtigd verklaard.

Avontuur
Danny Kruijer, naast doelman ook bestuurslid technische zaken, is blij met de contractverlenging van Boverhof. “Uiteraard hadden wij voor dit seizoen hele andere verwachtingen over waar we op de ranglijst zouden staan”, vertelt Kruijer. “We zijn ambitieus, maar ook realistisch. Na tien jaar vierde klasse doe je niet ineens mee om de titel omdat je een nieuwe trainer hebt. We zijn het avontuur aangegaan met een jonge trainer. Dat avontuur kun je wel kort laten duren, maar we willen dit nog minimaal anderhalf jaar de tijd geven. Wij zijn er heilig van overtuigd dat hij de juiste man op de juiste plaats is.” 

Maarten van Hoogevest

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden