Sleeuwijk wil vooral genieten tijdens PCC

Nieuws 133 keer gelezen

GORINCHEM/SLEEUWIJK - Zaalcoach Eric Pruijssen (39) van derdeklasser Sleeuwijk, in 2001-2002 uitgeroepen tot de meest attractieve speler van het toernooi, weet waarover hij praat. “De PCC is een fantastisch toernooi, dat wij overigens puur als een pleziertje zien. We gaan als team genieten, net zoals de vele Sleeuwijkers die elk jaar massaal de Merwede oversteken.”

In de huidige veldcompetitie doen de Brabanders dat bijna elke veertien dagen. “Het bevalt ons uitstekend in 3C. Niet alleen omdat we de eerste periodetitel al op zak hebben, maar gewoon omdat het leuk voetballen is. Sleeuwijk heeft met spelers als Ruben Siland, Jeffrey Molhoek en Jimmy van de Koppel een metamorfose doorgemaakt. Dit fris elan hopen we als trend in de zaal door te kunnen zetten en leuke resultaten te boeken."

"Maar dat zal niet meevallen. In de poulefase kunnen we er direct vol tegenaan. Sliedrecht, Kozakken Boys en GRC 14 zijn niet de minste ploegen. Twee jaar geleden begonnen we tegen Kozakken Boys met een 5-5 gelijkspel. Een ware happening, we kwamen in een flow en wisten een leuke serie neer te zetten. Nu starten we tegen GRC 14. Ik hoop op een herhaling.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden