Lach even weg bij LRC-broers Van der Pol

Nieuws 3 keer gelezen

LEERDAM - Bij de broers Jerraynell en Giordano van der Pol is de gebruikelijke lach even van het gezicht. Ook zij piekeren zich suf over hoe LRC Leerdam in de vrije val terecht is gekomen.

“Wij zullen het voetballen toch niet verleerd zijn? Ik heb het gevoel dat wij teveel willen doen om de balans weer de goede kant op te krijgen”, zegt Jerraynell.

“Ik heb nu geloof ik bijna al evenveel doelpunten tegen als in het hele vorige seizoen”, baalt doelman Giordano, die vorig seizoen op 28 tegengoals uitkwam. “Ik ben niet gewend om zo vaak te moeten vissen. Wij geven zo veel kansen weg, dat ben ik niet gewend. Zaterdag ga ik voor de nul."

Omslagpunt
Jerraynell, op dit moment even geen basisspeler: “Dit is heel ongrijpbaar, maar wij gaan hier natuurlijk wel uitkomen. Ik verwacht overigens dat het zaterdag al gebeurt. Wij moeten er voor onszelf, maar vooral ook voor al die supporters die altijd achter ons staan, echt alles aan doen om het tij te keren. Het is ook voor hen heel belangrijk zaterdag te winnen. Ik vind dat er een omslagpunt op dit moment moet komen. Het is zo verschrikkelijk belangrijk om met een goed gevoel de winterstop in te gaan.”

Giordano ziet het leven van de zonnige kant. “Ik bekijk het anders. Als wij van de laatste vijf wedstrijden er vier hadden gewonnen, hadden wij nu zes punten losgestaan.”

Gevecht
Voor Jerraynell is de overstap van het zondagvoetbal naar het zaterdagvoetbal lastig. “Het is totaal anders. Op zondag kun je op nummer tien de lijnen uitzetten en kom je niet veel in duels. Op zaterdag is het iedere seconde een gevecht om de bal. Je ziet wel dat het publiek dat waardeert, want er komen op zaterdag drie keer zo veel mensen kijken dan op zondag.” 

(bron: LRC-pagina's in Het Kontakt editie Leerdam)
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden