Eric van Genderen gaat stoppen bij Schelluinen

Nieuws 119 keer gelezen

SCHELLUINEN - Eric van Genderen stopt aan het einde van het seizoen alweer als hoofdtrainer van vv Schelluinen. 

Van Genderen is pas aan zijn eerste seizoen als trainer van de zaterdagvierdeklasser bezig. Eerder was de oud-speler van Sliedrecht trainer van onder meer Heukelum.

“Ik heb een luxeprobleem”, begint Van Genderen zijn verklaring over zijn toch wel opmerkelijke beslissing. “Het was mijn bedoeling om minimaal twee jaar te blijven op Scalune. Maar door privéomstandigheden moet ik helaas besluiten om aan het einde van dit seizoen te stoppen. Mijn jongste zoontje voetbalt sinds dit seizoen bij NAC. Nu nog in de D1 en vanaf augustus speelt hij in de C2. Dan gaat hij ook ’s middags voetballen en daar wil ik bij zijn. Hij zit op school in Breda en ik zie hem nu al zo weinig.”

Van Genderen betreurt zijn besluit. “Ik heb het goed naar mijn zin. Schelluinen is een prima club en heeft de 'Schwung' van de gloriejaren weer terug. Alles staat. De organisatie is in orde, de selectie is breed en de club is financieel gezond. Ik kan mij voorstellen, dat trainers zich in rijen melden om mij op te volgen.”

Noodgedwongen
Voorzitter Rolf Huijssen van vv Schelluinen heeft begrip voor de gezinssituatie van zijn vertrekkende oefenmeester. “In een goed overleg met het bestuur heeft Eric uitgelegd het privé niet meer te kunnen rondbreien. Heel erg jammer, maar we begrijpen het. Wij gaan noodgedwongen op zoek naar een andere oefenmeester en zullen dat op dezelfde manier doen als vorig jaar. En dus weer met inschakeling van de spelersraad.”

Theo Sprong

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden