Meer mogelijkheden voor Van Steenis tegen WNC

Nieuws 6 keer gelezen

LEERDAM - LRC Leerdam kwam met een kater terug uit Huizen waar het met 3-2 van Zuidvogels verloor en daarmee ook de koppositie.

“Onnodig verlies omdat wij met de spelers die wij beschikbaar hadden, waarbij drie debutanten, meer hadden verdiend. Als Jerraynell van der Pol een half uur voor tijd de penalty binnenschiet, hadden wij nog tijd genoeg om het potje binnen te halen.” Trainer Marcel van Steenis weet dat indien hij zijn ploeg compleet en in vorm heeft, LRC Leerdam nog steeds kanshebber voor de titel is.

Wind mee
Zaterdag komt WNC Waardenburg naar Bruinsdeel. “Die ploeg heeft even de wind mee, pakt vaak in de slotminuten de overwinning. Zij staan nu wel gelijk met ons, maar gaan naar mijn mening op termijn niet meedoen om de koppositie. Dat wil overigens niet zeggen dat zij niet van LRC Leerdam kunnen winnen.”

In Waardenburg leeft het duel meer dan in Leerdam. Van Steenis: “Wij kennen slechts één derby en dat is voetballen tegen Leerdam Sport.”

Terugkeer
Cor Bal, Mo Houdoe en Samet Sukus keren terug van een schorsing. Indien er voor donderdag geen uitspraak in de zaak Mark Vosselman komt, sluit ook hij zaterdag aan. Of Robin Boekhout (enkelband) op tijd fit raakt, is nog de vraag. Hetzelfde geldt voor doelman Giordano van der Pol, die vrijwel hersteld is van een scheurtje in de kuitspier.

Rest alleen nog de blessure van Arie van Houwelingen en Rogier Gerritsen die vanwege werkzaamheden ontbreekt. Overigens maakt Quincy Kompai zijn eerste minuten in het tweede elftal.

(bron: LRC-pagina's in Het Kontakt editie Leerdam)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden