Groot-Ammers <23 wint nipt van Streefkerk

Nieuws 13 keer gelezen

STREEFKERK - In het AB Midden Nederland Alblasserwaardtoernooi <23 jaar heeft Groot-Ammers de derby tegen Streefkerk met 1-2 gewonnen.

Op een goed bespeelbare grasmat kreeg het jonge team van coach Pieter Lagendijk al in de 4e minuut een penalty tegen. Kevin Korrel van Ammers wist wel raad met deze vroege buitenkans. 0-1 voor Ammers. Ondanks twee groene kaarten wist Streefkerk in de 20e minuut met negen man toch de 1-1 te scoren. Glen Ansink, een nieuwe ontdekking in de spits, was de doelpuntenmaker.

Net voor rust, in de 40e minuut, scoorde Korrel opnieuw voor Ammers, 1-2. In tegenstelling tot de eerste helft was de tweede helft rommelig, er waren nauwelijks noemenswaardige kansen en er werd niet meer gescoord. Eindstand 1-2.