Jaap Volwerk, erevoorzitter Groot-Ammers, overleden

Nieuws 36 keer gelezen

GROOT-AMMERS - Jaap Volwerk, erevoorzitter van voetbalvereniging Groot-Ammers, is in de nacht van maandag op dinsdag na een kort ziekbed op 89-jarige leeftijd overleden.

In 1956 nam Jaap Volwerk zitting in het bestuur van vv Groot-Ammers en in 1962 werd hij gekozen tot voorzitter. Onder leiding van Volwerk stapte Groot-Ammers over van het zondag- naar het zaterdagvoetbal en later ook van de Goudse naar de Dordtse bond.

Begin jaren '70 was Jaap Volwerk de stuwende kracht achter de realisatie van een nieuw sportcomplex naast het zwembad. Twee prachtige velden en een ruim clubgebouw werden toen het nieuwe onderkomen van vv Groot-Ammers.

Na 21 jaar nam Volwerk in 1983 afscheid als (langstzittende )voorzitter en werd hij opgevolgd door de heer de Vilder. Voor zijn vele verdiensten -na zijn aftreden werd Volwerk consul- voor de club werd Jaap Volwerk benoemd tot erevoorzitter.

Jaap Volwerk wordt zaterdagmorgen in zijn geboorteplaats Sommelsdijk begraven. Voorafgaand aan de competitiewedstrijd Groot-Ammers 1 - Herovina 1 zal een minuut stilte worden gehouden en de spelers zullen rouwbanden dragen.

(bron: vv Goot-Ammers)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden