Samenwerking Regio-voetbal en Oefenduels.nl

Nieuws 11 keer gelezen

REGIO • Regio-voetbal.nl en Oefenduels.nl gaan samenwerken. Het Prikbord van regio-voetbal verdwijnt; hiervoor komt Oefenduels.nl in de plaats.

Oefenduels.nl is een initiatief van Eric Looijen (SV Noordeloos), Ron Bassa (sv Meerkerk) en Erwin Slob (SteDoCo). De site is in het leven geroepen om snel, gemakkelijk, laagdrempelig én gratis oefenwedstrijden te kunnen regelen. “Op elk niveau”, zegt het Alblasserwaardse drietal. “Van de Topklasse tot de F-pupillen en alles wat daar tussen zit.”

Het Prikbord van Regio-voetbal vervult dezelfde functie. “Dan kunnen we de krachten beter bundelen”, redeneerde Rick den Besten (Regio-voetbal). “Met onze support heeft Oefenduels.nl het in zich, net als Regio-voetbal, een sterk merk te worden.”

Database
De basis van Oefenduels.nl staat inmiddels als een huis. Het is nu zaak functionaliteiten aan te passen, te verbeteren en toe te voegen. Inmiddels staan er meer dan 1500 clubs in de database. Naast het Regio-voetbalgebied zijn Zeeland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland en Flevoland in kaart gebracht.

Doel is uiteindelijk landelijke dekking. Maar: met een filter voor de gebruiker. Onder meer de gewenste maximale reisafstand, het niveau en de locatie (thuis en/of uit) kunnen worden ingegeven. Oefenduels.nl zit op Twitter en Facebook. Een eigen app behoort tot de ambities. “Maar we gaan nu eerst aan onze naamsbekendheid werken”, aldus Looijen, Bassa en Slob eensgezind.

Voor de commerciële mogelijkheden op Regio-voetbal.nl en Oefenduels.nl kan contact worden opgenomen met Frans van der Wiel, 06-51580021, e-mail: frans@regio-voetbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden