Gwaeron Stout: ‘Gelukkig prikte ik nog wel die achtste treffer binnen’

Nieuws 16 keer gelezen

WERKENDAM - Gwaeron Stout is bij Kozakken Boys bezig aan zijn derde seizoen. Op 18-jarige leeftijd door Kees Spaan gehaald van De Zwerver nadat hij een achtjarige opleiding bij Feyenoord achter de rug had. Het supertalent bleef wat fragiel, maar aan zijn voetbalkwaliteiten werd niet getwijfeld.

Stout loopt zijn tijd bij de ‘boys’ in vogelvlucht door. “In het eerste seizoen heb ik tegen de verwachting in acht wedstrijden in de basis gestaan en ben ik best vaak ingevallen. Ik had nog niet echt een rol binnen het team. Vorig seizoen stond ik twintig keer in de basis en nu speel ik alles, dus ik mag niet mopperen. Ik heb in Nijkerk weer lekker negentig minuten kunnen rennen. Heerlijk, ik denk één van mijn betere wedstrijden tot nu toe.”

Omschakeling
De vijfde treffer van Kozakken Boys was 24-karaats. “Volgens mij pikten wij een cornerbal van hun op en dan zijn wij in de omschakeling niet te stoppen. Maar alle credits voor Nasser hoor, want als hij mijn voorzet overjaagt telt mijn actie ook niet meer. Ik baal meer van die twee momenten waar ik zelf had kunnen scoren. Gelukkig prikte ik nog wel nummer acht binnen.”

Voor Nieuw-Lekkerlander Stout is het zijn derde van dit seizoen. Voor hem ook al een record.

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt editie Land van Heusden & Altena)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden