WNC en Roda Boys willen niet afhaken

Nieuws 18 keer gelezen

BOMMELERWAARD – WNC-Roda Boys/Bommelerwaard (eerste klasse A)  is het meest fraaie affiche voor komend weekeinde. WNC heeft één puntje meer dan de Aalstenaren. Beide clubs willen niet afhaken voor een toppositie en in het spoor van koploper LRC blijven. De voetballiefhebbers wacht een spannend duel  in Waardenburg.

Nivo Sparta (2F) moet thuis aan het goede gevoel van de laatste twee wedstrijden (winst op Unitas en bekerwinst op Tricht) een vervolg kunnen geven. GVV’63 zal uit bij GDC het schamele puntentotaal nog niet kunnen ophogen.

Zuilichem treft in 3D BVV, één van de twee koplopers. Dat wordt voor de pupillen van trainer Ron Laros geen gemakkelijker opgave daar onder de rook van De Vliert.

Well lonkt nog steeds naar een topplaats in 4D. Tegen het op bezoek komend Lekvogels moet dat streven voor een week gewaarborgd kunnen worden. Kerkwijk speelt de uitwedstrijd tegen het net iets hoger geklasseerde SVS’65. Om zich wat omhoog te werken moet er gewonnen worden door de Kerkwijkers. Met Brakel wil het nog niet vlotten. Of Haaften de opponent is waar tegen het zich kan op richten, is de vraag.

Zondag
In 3C (zondag) is Boxtel de gastheer van DSC. Dat wordt weer moeilijk voor de nog niet optimaal functionerende ploeg uit Kerkdriel daar bij de nummer twee. Jan van Arckel krijgt in 4F de gelegenheid het gat met Wilhelmina wat kleiner te maken. Met een goede instelling moet dat kunnen. Onderaan ontmoet de nummer laatst Alem thuis de nummer voorlaatst HHC’07. Voor de thuisclub het moment om dichterbij te kruipen.

In 5D is RKVSC de trotse koploper. Het zal wel steeds moeilijker worden voor de mannen van trainer Wilco van Houtum om zich de achtervolgers van het lijf te houden. Uit tegen Wadenoijen moet de  fraaie positie echter voorlopig geconsolideerd kunnen worden. HRC’14 blijft zondermeer op het vinkentouw, want het thuisduel tegen FC Drunen moet winnend afgesloten kunnen worden. Hedel kan door winst op Heerewaarden ook in het spoor blijven. DSS’14 vecht een middenmootduel uit tegen MEC’07 en lijkt favoriet. Ophemert heeft een vrije dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden