Kozakken Boys en Achilles Veen bekeren verder

Nieuws 8 keer gelezen

REGIO - Kozakken Boys en Achilles Veen hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de vierde ronde van het districtsbekertoernooi Zuid I.

De Werkendamse topklasser won met 0-3 van UNA 2. Hoofdklasser Veen was met dezelfde cijfers te sterk voor Gilze.

Ook Heerjansdam is door. De groenzwarten waren, zonder de vandaag opgestapte trainer Miguel van den Dungen, met 1-10 een forse maat te groot voor Unitas'30.

Strafschop
Voor de ploeg van trainer Danny Buijs telt alleen de sportieve eer, aangezien Kozakken Boys al zeker is van deelname aan de grote KNVB-beker volgend seizoen. In Veldhoven was het bij de rust 0-1 door een treffer van Michael Potkamp uit een penalty.

Na de rust kregen de gastheren ook een strafschop, die echter werd gestopt door keeper Gino Mommers. Vervolgens maakte Kozakken Boys het af met de 0-2 door Wesley Pollemans en de 0-3 door opnieuw Potkamp. De volgende tegenstander is Emplina in Empel.

Hoger

Het enige wat trainer Johan van Bijsterveld zijn ploeg Achilles Veen kon verwijten, was dat de score niet hoger uitviel. Al in de derde minuut kwam de thuisploeg tegen de zondagvierdeklasser op 1-0 door Sen Aerts. Kort na het half uur verdubbelde Jasper Campfens naar 2-0. Na de rust maakte Achilles Veen er een klein kwartier voor tijd nog 3-0 van door opnieuw Campfens. De volgende tegenstander is ASH uit Hellouw.

• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 8 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 8 uur geleden
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 12 uur geleden
• Fabian van Horssen na zijn goal tegen Heerjansdam (1-1).
Fabian van Horssen (LRC) legt uit waarom hij stopt: 'Ik kies voor m'n gezin en voor mezelf' 17 apr, 18:00
• Luuk de Graag: 'Ik ben niet bang dat we meegesleurd gaan worden'.
Luuk de Graag moet met De Alblas nog vol aan de bak: 'Maar niet bang dat we meegesleurd worden' 17 apr, 12:00