Raymond Sponselee gaat GSC/ODS verlaten

Nieuws 8 keer gelezen

DORDRECHT - Hoofdtrainer Raymond Sponselee heeft de selectie van GSC/ODS dinsdagavond meegedeeld dat hij aan het eind van het seizoen afscheid zal nemen van de Dordtse tweedeklasser.

Sponselee zegt er op de clubwebsite een dubbel gevoel bij te hebben: “Vanaf de wedergeboorte van ODS ben ik bij de club betrokken geweest. In het vijfde en laatste seizoen van ODS fungeerde ik als speler-trainer en promoveerden we naar de derde klasse. Dat waren prachtige momenten, die blijven me altijd bij. Ook van het eerste seizoen als fusieclub heb ik echt genoten. Er was geen druk en het had niet veel gescheeld of we waren met GSC/ODS opnieuw gepromoveerd."

"Helaas liep de allerlaatste wedstrijd in menig opzicht vervelend af en ik geloof, dat ik niet de enige ben die daar de naweeën van ondervonden heeft. Door de blessuregolf, waar we nu pas een beetje overheen zijn, vielen de resultaten bij de start van dit seizoen ook bitter tegen. Dan leer je als jonge trainer dat voetbal ook z’n nare kanten heeft. Gelukkig bleef het bestuur pal achter mij staan, maar voor mezelf heeft deze periode wel geleerd dat het tijd wordt om mijn trainerscarrière voort te zetten bij een andere club”.

Reactie bestuur
Lucien Gooshouwer, bestuurslid technische zaken, en voorzitter Thijs Blom kennen Sponselee al van kindsaf aan en twijfelen er geen tel aan, dat de trainer het seizoen goed afmaakt: “Raymond is geen jongen die het verder wel gelooft. Zo zit hij niet in elkaar, het is zijn eer te na om na een promotie en een bijna-promotie straks een degradatie op z’n prestatielijstje te krijgen. En als de plaats op de ranglijst aan de trainer te wijten is, dan hadden we hem al weggestuurd. Zo zakelijk moet je als bestuur wel zijn."

"Wij hebben er vertrouwen in dat Raymond met de huidige selectie in de derde klasse blijft”. Over een opvolger zegt het bestuur nog niet te hebben nagedacht. Dat zal pas gebeuren na de algemene ledenvergadering op 27 november.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden