Jogadores CF wint voor derde keer op rij

Nieuws 41 keer gelezen

RIJEN – Jogadores CF is vrijdagavond met drie punten teruggekomen naar Gorinchem. In Rijen werd SCR/'t Rijens Vat met 3-5 verslagen. Het was al de derde winst op rij voor de mannen van Paul Janssen. Na een beroerde competitiestart staat de ploeg nu vierde in de Topklasse.

Vanaf het begin was het wel duidelijk hoe de verhoudingen lagen. Jogadores CF zocht de aanval en de thuisploeg concentreerde zich vooral op het verdedigende werk. Dat deden ze overigens niet optimaal. Mergim Shala liep al vrij gauw dwars door de verdediging en kon zo makkelijk de 0-1 noteren. Heel lang kon Jogadores CF niet van die voorsprong genieten, want vanaf de aftrap was het meteen 1-1.

Na die gelijkmaker werd het ook nog 2-1 voor de thuisploeg. Een tikkeltje tegen de verhouding in, maar de ploeg uit Rijen counterde uitstekend. Door doelpunten van Jamy Goemaat en Sereno Latuhihin stelde Jogadores CF nog voor rust orde op zaken.

Laatste wapenfeit
Jogadores CF leek de grootste kans te maken op drie punten, maar kort na rust gaven de Gorcumers de 2-3 voorsprong uit handen. Het bleek het laatste wapenfeit van de thuisploeg.

De 3-3 gelijke stand weerspiegelde niet echt de verhoudingen. Jogadores CF miste kans op kans en dat was mede te danken aan een uitstekende keeper van de ploeg uit Rijen. Toch kon ook hij niet voorkomen dat Remie Schuurman en Mergim Shala beiden een keer het net wisten te vinden. Daarmee werd de eindstand op 3-5 bepaald en het gat met de koploper verkleind naar vier punten.

door Tim Hartman

RVC'33 zoek jou! vacatures 3 uur geleden
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 4 uur geleden
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 20 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 20 uur geleden
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 23 apr, 07:15
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00