Jogadores CF ruim langs hekkensluiter

Nieuws 28 keer gelezen

GORINCHEM – Jogadores CF heeft vrijdagavond in de eigen Oosterbliek wederom drie punten gepakt. Hekkensluiter ZVV Prinsland werd met 9-4 opzij gezet.

Ondanks dat er vorige week genoeg zelfvertrouwen was getankt, begon Jogadores CF weer slordig. Na amper tien seconden stonden de Gorcumers al op een 0-1 achterstand. Die achterstand werd uiteindelijk voor rust nog vergroot naar 1-3. Vanaf dat moment begon ook Jogadores CF met voetballen.

Na rust kwam Jogadores CF eigenlijk niet meer in de problemen. ZVV Prinsland beperkte zich tot tegenhouden en Jogadores CF zette de ene na de andere aanval op. Mede door vier doelpunten van Jamy Goemaat liep de thuisploeg uit naar een 9-4 overwinning. Drie punten dus, net als vorige week.