Mou Houdoe terug in verdediging van LRC Leerdam

Nieuws 27 keer gelezen

LEERDAM - Waar de ziekenboeg van LRC Leerdam steeds voller raakt, zijn er op Bruinsdeel ook positieve zaken te melden. Na tien maanden blessureleed is Mo Houdoe weer helemaal terug of hij nooit is weggeweest.

“Ik ben in november 2013 geblesseerd geraakt, maar pas in januari geopereerd. Feitelijk stond ik na acht maanden weer op het veld, dus is het nog redelijk snel gegaan met mij. Ik heb het  aanvankelijk erg moeilijk gehad door mijn blessure. In het begin kon ik gewoonweg niet naar de wedstrijden kijken, omdat ik zelf zo graag op het veld wilde staan."

"Het gevoel dat ik had toen ik weer met de groep mocht meetrainen, is niet te beschrijven. Nadat ik in augustus een volledige training had afgerond, wist ik dat het goed zat. Eind september kon ik tegen Almkerk voor het eerst in het eerste elftal starten. Voor mij was het extra bijzonder toen ik in die wedstrijd ook nog eens met een kopbal de score opende.”

Lastig
Houdoe voorziet voor zaterdag een lastige pot voetbal. “Vorig seizoen hebben wij met Eemdijk veel problemen gehad, maar nu heb ik er wel vertrouwen in. Wij willen die periodetitel echt gaan pakken. Dan hebben wij een prijs op zak, maar wij gaan echt voor de hoofdprijs. Die mag ons dit seizoen niet ontgaan."

"Wij hebben nu echt een goed team zowel binnen als buiten het veld. Het beste waarin ik tot nu toe heb gespeeld. De nieuwe spelers passen zich heel gemakkelijk aan. Ik heb Soliman er zelf bijgebracht omdat ik hem al van jongs af aan ken. Ik wist dat hij de vacature op de vleugels voor LRC Leerdam kon oplossen.”

Mo Houdoe en Soliman El Yakoubi rijden drie tot vier keer in de week van Rotterdam naar Leerdam. “De club zorgt voor een auto, dus dat is prima geregeld. Ik ben de club en de sponsor hier heel dankbaar voor.”

(bron: LRC-pagina's in Het Kontakt editie Leerdam)

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 2 uur geleden
• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 4 uur geleden
Afbeelding
VVAC zoekt trainer voor tweede elftal vacature 4 uur geleden
Afbeelding
App je video, foto of nieuwstip naar Regio-Voetbal 4 uur geleden
• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 13 uur geleden
Afbeelding
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 13 uur geleden