DST Eritrea wint ook van DTS Ede

Nieuws 7 keer gelezen

EDE - Wederom een winstpartij voor DST Eritrea. Maandagavond werd het sterk spelende DTS Ede aan de zegekar gebonden (1-3).

Gemakkelijk ging het niet. Eersteklasser DTS Ede speelde goed mee met DST Eritrea en kon het tempo met name in de eerste helft aardig bijbenen. De 1-0 voorsprong na tien minuten voor Ede was meer dan verdiend, al werd het hierbij wel een geholpen door keeper Dani, die zich ernstig verkeek op een onschuldig afstandsschot. DST Eritrea speelde vrijwel de gehele eerste helft met de rem erop. Geen onderschatting, maar eerder te veel respect voor de tegenstander. Ruststand 1-0.

Positiespel
In de tweede helft het Eritrea zoals we dat kennen. Via wervelend positiespel werd Ede regelmatig overlopen. De passing was wederom van een erg hoog niveau. Dit resulteerde binnen 20 minuten in een 1-3 stand voor DST Eritrea. Eerst was het Dani Alexander die knap afrondde na een steekpass van Hermon en vervolgens was het dezelfde Dani Alexander die de trekker van dichtbij overhaalde. Een bekeken steekpass van Koolish ging hier aan vooraf. De 1-3, tevens eindstand, werd gescoord door Achmet die een solo knap afrondde.

Wat zal de toekomst brengen voor de spelers van Dutch Soccer Team Eritrea? Een vraag waarop momenteel nog geen antwoord gegeven kan worden. Zeker is wel dat er diverse opties mogelijk zijn.