Noad'32 en Woudrichem willen de nul wegwerken

Nieuws 19 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – De kop is eraf in de competitie. De ploegen die een goede start hadden, zullen hieraan een vervolg willen geven. De ploegen die nog op nul punten staan moeten aan de bak om niet nu al in de 'problemen' te komen. Dat geldt onder meer voor NOAD’32 en Woudrichem. Beide opponenten ontmoeten elkaar zaterdag in de streekderby in Wijk en Aalburg. 

In de topklasse zal Kozakken Boys de hoge positie in het linkerrijtje in stand willen houden. Dus zullen de Werkendammers bij Excelsior Maassluis wat moeten doen aan het nog niet optimale spel van de laatste weken.

Achilles Veen kende een prima start van de competitie in de hoofdklasse. Eens kijken of de ploeg van trainer Johan van Bijsterveld de lijn door kan trekken tegen het sterke SteDoCo in Hoornaar, dat eveneens een winnende daad zette in de ouverture.

Geen loon naar werken
In de eerste klasse ging Almkerk afgelopen zaterdag goed van start. De sterkte van de tegenstanders is echter moeilijk in te schatten. De equipe van trainer Frans van Wijk dient tegenstander DTS in Ede dan ook zeker niet te onderschatten.

In de tweede klasse kreeg GDC afgelopen zaterdag geen loon naar werken. Wellicht dat het wel gebeurt zaterdag in Dalem tegen GJS. GRC 14 heeft de eerste punten op zak. Het is echter geen zekerheid dat dat ook gebeurt in en tegen sv Meerkerk, dat het smadelijk 6-1 verlies tegen De Zwerver zal willen wegpoetsen.

Revanche
Altena voelde zich zaterdag bestolen van een punt bij Arkel. Daar moet het zaterdag op de thuisplaat geen punt van maken tegen VVAC. Verder speelt het goed gestarte Sleeuwijk in de derde klasse C op de Roef tegen Arkel.

In de derde klasse D mag Sparta’30 zich tegen Good Luck revancheren voor de onnodige nederlaag tegen Willem II. Wilhelmina’26 moet de punten kunnen pakken bij NEO’25.

Zondag
Op zondag in de vierde klasse speelt Dussense Boys de eerste wedstrijd bij het sterke Blauw Wit’81. Het nog puntloze Be Ready krijgt het niet makkelijk bij Irene’58. In Heusden staat de derby tegen SC Elshout al op de agenda. 

Nico van Es
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden