Bekeroverzicht regio Leerdam 2/9

Nieuws 13 keer gelezen

LRC-Oranje Wit: 4-2
1-1 Jerraynell van der Pol; 2-1 Anass Lahnine; 3-1 Robin Boekhout; 4-1 Joshua Cohen
LRC Leerdam won zijn derde bekerwedstrijd met 4-2 van Oranje Wit. Dat dit niet voldoende zou zijn om de volgende ronde te bereiken, was overigens al voor de wedstrijd bekend. Poulewinnaar CVV Zwervers en Smitshoek waren beide niet meer de achterhalen. LRC stond halverwege nog achter, door een eigen doelpunt van Mo Houdoe, maar stelde na rust orde op zaken.

WNC-Achilles Veen 3-4
1-0 en 2-1 Adrian Koziolek; 3-2 Dylan Victory
WNC speelde een prima wedstrijd tegen Achilles Veen. De hoofdklasser won na rust echter met 3-4 en WNC is uitgeschakeld. Voor rust kwamen de Waardenburgers drie keer op voorsprong, maar de gasten kwamen telkens terug in de wedstrijd. Na rust viel de winnende treffer.

Heukelum-Groote Lindt: 2-0
1-0 Wilfried Prigge; 2-1 Ferry Meijdam
Heukelum kan tevreden terug kijken op de bekercampagne. Leerdam Sport was een maatje te groot, maar na de ruime zege tegen Buren was Heukelum ook de sterk voor Groote Lindt. Wilfried Prigge en Ferry Meijdam maakten de treffers.

Haaften-Hedel: 2-3
1-1 Michael Smit; 2-3 Tijmen Geringa
Haaften verloor met 2-3 van Hedel, maar trainer Denny van Geffen was niet ontevreden over het vertoonde spel. Bij de gasten scoorde Kai UIttenbogaard alle treffers. Namens Haaften deden Michael Smit en Tijmen Geringa iets terug.

Vuren-Sliedrecht 2: 0-0
Vuren was dichtbij een verrassing. Het 0-0 gelijkspel tegen Sliedrecht 2 was niet onverdienstelijk, maar de gasten bereikten de volgende bekerronde. Beide ploegen eindigden op zeven punten. Het doelsaldo van Sliedrecht 2 is echter een stuk beter.