SVW scoort wéér niet

Nieuws 4 keer gelezen

GORINCHEM - SVW ging tegen zondagderdeklasser Oisterwijk wederom onderuit en scoorde voor de derde keer op rij geen doelpunt. De formatie van trainer Faissal Kadi Wahabi zal in de huidige slechte vorm de handen nog meer dan vol krijgen in de 3e klasse, die zaterdag 6 september van start gaat.

De eerste helft had net zo goed schriftelijk afgedaan kunnen worden. SVW kwam aanvallend niet in het stuk voor en de gasten uit Oisterwijk probeerden het vooral met schoten van afstand, die keeper Rowan Sanders niet konden verontrusten. De streepjes grossierden in verkeerde keuzes in balbezit en waren erg slordig in de passing.

Miraculeus
Na rust was er aanvankelijk een korte fase, waarin SVW de tegenstander fel afjoeg en vroeg druk zette. Dit leverde ook meteen een aantal kansen op. In de 48e minuut ontving Hassib Amanzada de bal op links, kon uithalen, maar zag zijn schot vlak naast de paal gaan. Een minuut later kwam Johnny Wijnbelt op rechts goed door, maakte een actie over de achterlijn en leverde een goede voorzet af. De scrimmage die erop volgde leverde miraculeus geen doelpunt op.

Na ruim een uur voetballen kwam Oisterwijk op 0-1, via een doelpunt van uitblinker Miquel Misiedjan. De gevaarlijke en snelle spits scoorde enkele minuten later zelfs zijn tweede goal. Op rechts kwam Chuby Rosaria door en zijn voorzet was op maat en kon eenvoudig binnen geschoten worden door de mee opgekomen Misiedjan, 0-2. In de 71e minuut nog even een moment van gevaar, toen een Oisterwijkse lob via de onderkant van de lat weer het veld in sprong.

Roemloze uitschakeling
SVW heeft in 270 minuten bekervoetbal geen enkel doelpunt weten te maken en is daarmee roemloos uitgeschakeld in de bekerpoule. Aanstaande zaterdag komt Schoonhoven naar Gorinchem voor de competitiestart in de 3e klasse. De aftrap van SVW - Schoonhoven is om 14.30 uur op Sportpark Molenburg.

SVW - Oisterwijk 0-2 (0-0)
66. Miquel Misiedjan 0-1
70. Miquel Misiedjan 0-2

(verslag + foto's: Ronald Tukker, SVW)

Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 5 uur geleden
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 14 uur geleden
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update 16 uur geleden
• Arkel verloor zaterdag van Schelluinen en staat nu op een directe degradatieplek in 3C.
Versterkte degradatie: wie staan er op degraderen en wie gaan de nacompetitie in? (stand van zaken per 20/21 april) 16 uur geleden