Tricht bekert verder na 0-0 gelijkspel

Nieuws 6 keer gelezen

ARKEL – Tricht bekert door een 0-0 gelijkspel in Arkel verder. Na de 0-3 winst van dinsdagavond bij BVV dankzij twee goals van Ramon van Soelen en één doelpunt van Wesley van Maurik had Tricht zaterdag aan deze 0-0 remise in Arkel genoeg voor de poulewinst, omdat Arkel eerder met 2-0 verloor van Theole, waarvan Tricht in de eerste poulematch met 2-0 wel had gewonnen.

Voor rust ging het in Arkel gelijkop met weinig kansen. Rein Bastiaanse tikte uit een voorzet van Arjan Hakkert in, maar Arkels keeper René Sijnke redde via de paal.

Na de pauze was Tricht sterker. Wesley van Maurik scoorde halfweg de tweede helft uit een vrije trap, maar omdat hij die vrije trap te snel had genomen werd het doelpunt afgekeurd. Uit een corner van Leroy Peelen kopte Ramon van Soelen de bal in handen van keeper Sijnke. In de slotfase trof Wesley van Maurik uit een vrije trap nog de lat. Tricht scoorde dus ditmaal niet, maar bereikte door het 0-0 gelijkspel toch ongeslagen de volgende bekerronde.

Komende zaterdag begint Tricht thuis tegen GJS aan de competitie in de tweede klasse.

(verslag: vv Tricht)