Alex Barnhoorn terug op oude nest

Nieuws 9 keer gelezen

OUD-ALBLAS • De voetbalgebroeders Alex en Laurens Barnhoorn zijn na drie jaar herenigd. En dat is goed nieuws voor zaterdagderdeklasser De Alblas.

“Na drie seizoenen De Zwerver was ik toe aan een terugkeer bij mijn oude club”, zegt Alex Barnhoorn (22). “Op De Schans heb ik het twee jaar prima naar mijn zin gehad, maar het voorbije seizoen zakte dat fijne gevoel langzaam maar zeker weg. Ik merkte dat ik me er soms toe moest zetten om te gaan trainen."

"Waardoor dat kwam? Daar is moeilijk de vinger op te leggen. De resultaten hadden er misschien mee te maken. Die waren niet geweldig. Dat heeft natuurlijk ook z’n gevolgen voor de sfeer. Aan de andere kant: van een vervelende stemming  was geen sprake. Ook aan de trainers Richard Mank en Edward Knook lag het niet. Die hebben er alles aan gedaan om de groep te helpen."

Vrienden
"Desondanks besloot ik al in februari dat het goed was om terug te gaan naar het oude nest. Ik koos destijds voor De Zwerver omdat ik mijn ambities volgde en droomde van ‘zo hoog mogelijk voetballen’. Dat heb ik nu meegemaakt. Het was leuk. Bij De Alblas keer ik terug naar mijn vrienden. Da’s ook mooi. Het wordt vast een leuk seizoen. Nee, aan een kampioenschap hoeven we niet te denken. Daarvoor is deze afdeling veel te sterk met al die ‘Rotterdamse clubs’. Laat ons maar lekker inzetten op een middenmootklassering met wat ‘stuntjes’ tussendoor. Dat is mooi zat.”

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden