Schoonhoven maakt haast met tweede kunstgrasveld

Nieuws 6 keer gelezen

SCHOONHOVEN - De leden van vv Schoonhoven hebben maandagavond groen licht gegeven voor de aanleg van een tweede kunstgrasveld. Op de mat zou begin komend seizoen al gespeeld moeten worden.

De voetbalvereniging kan rekenen op een gemeentelijk krediet van 175.000 euro. Het bekostigt 100.000 euro zelf, aan welk bedrag de leden maandagavond hun fiat gaven.

Voorzitter Nico Peltenburg is blij met de toestemming van de leden. “Nu hopen we snel te kunnen doorpakken, zodat het veld er eind september ligt.” VV Schoonhoven heeft dan twee kunstgrasvelden; alleen het gras op het hoofdveld is nog echt.

Uitkomst
Het kunstgras is een uitkomst voor de club met 650 leden, die de afgelopen seizoenen flink in de knel kwam. “Bij een beetje slecht weer moesten we al improviseren”, denkt Nico Peltenburg liever niet terug aan de vele afgelastingen. 

Met twee kunstgrasvelden kan de vereniging weer even vooruit. Afgelopen seizoen verrees al een luxe, nieuwe kleedaccommodatie op het sportpark aan de Nieuwe Singel. “Op ons wensenlijstje staan nu o.a. nog een nieuwe fietsenstalling, entree, pannaveld en speelterrein voor de kinderen”, besluit Peltenburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden