Koen van Kessel maakt overstap naar DSC

Nieuws 6 keer gelezen

KERKDRIEL – DSC heeft Alem-speler Koen van Kessel verleid tot een overstap naar Kerkdriel.

De talentvolle Van Kessel gaf vorige week zijn woord aan de Kerkdrielse derdeklasser, vlak voordat de overschrijvingsdeadline van de KNVB afliep. Voor zijn periode bij Alem speelde Van Kessel bij Nivo Sparta, waar hij geen potten kon breken. Ondanks zijn terugval naar vierdeklasser Alem ziet de nieuwe trainer van DSC, John Laponder, een welkome versterking in de blonde middenvelder. “Hij kan voor ons van toegevoegde waarde zijn.”

Poolse broers
De selectie van DSC werd de voorbije weken ook versterkt met de Poolse broers Artur en Maksim Piasecki. Zij kwamen eerder uit voor een lager seniorenelftal in Hedel, waar ze zich in de kijker speelden bij FC Lienden. Daar werd het duo te licht bevonden, waarna DSC toesloeg. De broers trainen al enige tijd in Kerkdriel mee.

DSC verzekerde zich eerder al van de diensten van Kevin Broekmeulen en Tom van Geffen. De twee spelers komen over van Nivo Sparta. Doelman Kevin Verbeek maakte de overstap van Emplina. Sjors Maas is komend seizoen te bewonderen bij topklasser GVVV uit Veenendaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden