Jannick van Snippenberg: 'Tijd voor een nieuwe uitdaging'

Nieuws 11 keer gelezen

ASPEREN/HEI- EN BOEICOP - Kersverse derdeklasser Asperen krijgt komend seizoen versterking van Jannick van Snippenberg. De middenvelder komt over van HSSC’61.

Na Joost van der Weiden en Nick Sprado is Van Snippenberg de derde versterking voor Asperen. Van Snippenberg vond het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Ik ben nu 25 en wil het wel eens een niveautje hoger proberen. Asperen is daarvoor de ideale kans.”

Getwijfeld
Van Snippenberg voetbalde al enige tijd niet meer in het eerste elftal bij HSSC’61. Door omstandigheden besloot hij in het tweede te gaan spelen. “Ik heb er lang over getwijfeld om de club te verlaten. Mijn vrienden voetballen bij HSSC en mijn familie is hier altijd heel actief geweest, dus het is moeilijk om te vertrekken.”

Zijn vader Hans was tot voor kort voorzitter, broer Arjan was grensrechter bij het eerste elftal.

Ook met Asperen heeft Van Snippenberg een band. “Mijn vader heeft hier ook nog gevoetbald. En daarnaast ken ik een hoop jongens die er voetballen. Nick Sprado ken ik uiteraard nog uit de tijd dat hij bij HSSC speelde. Daar heb ik altijd contact mee gehouden. De concurrentie op mijn positie is stevig, maar ik wil ervoor gaan.”  

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden