Nieuwe selectie Nivo Sparta krijgt de tijd

Nieuws 45 keer gelezen

ZALTBOMMEL – De aanhang van Nivo Sparta kan donderdag 12 juni kennismaken met eerste en tweede elftalspelers en –trainers van de Zaltbommelse tweedeklasser.

Supporters zijn vanaf 20.00 uur welkom in het clubgebouw op het Eurosportpark. Behalve het eerste en tweede elftal zijn ook de nieuwe trainer Theo van Geffen en bestuurslid technische zaken Ad Verwijs aanwezig om tekst en uitleg te geven.

Positief
Terugkeer naar de eerste klasse is voor komend seizoen de doelstelling, maar volgens Verwijs is er geen man overboord als dat doel onverhoopt niet wordt gehaald. “We nemen de tijd om het nieuwe, jonge team daarvoor klaar te stomen. We moeten vooral gewoon lekker voetballen. We pakken de scherven positief op.”

Verbinding
Het is voor het eerst dat Nivo Sparta de nieuwe selectie en de sportieve doelstellingen voor komend seizoen op deze manier kenbaar maakt aan de aanhang. Zo’n bijeenkomst is belangrijk, volgens Verwijs, omdat supporters onlosmakelijk met de vereniging verbonden zijn. In het clubgebouw worden donderdag zo’n honderd supporters, bestuursleden, spelers, trainers en andere betrokkenen verwacht.

Na de bijeenkomst bestaat de mogelijkheid om te kijken naar de WK-openingswedstrijd tussen Brazilië en Kroatië. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden