WNC-voorzitter: 'Dit brengt een hoop onzekerheid'

Nieuws 5 keer gelezen

WAARDENBURG - De tweede wedstrijd tussen WNC en Zuidland om een ticket voor de 1e klasse wordt niet op zaterdag 31 mei gespeeld. Het duel is uitgesteld. WNC-voorzitter Lamy van der Vliet baalt van de situatie.
 
“Dit is vooralsnog een flinke streep door de rekening. Enerzijds begrijp ik het wel, maar dit brengt een hoop onzekerheid.” Van der Vliet zag met eigen ogen wat er gebeurde. “Maar ik weet natuurlijk niet wat er gezegd is en wat Zuidland en de scheidsrechter zelf gaan verklaren.”

Consequenties
Worst case scenario is dat WNC uit de nacompetitie gehaald wordt. “Maar ik kan me niet voorstellen dat één van beide ploegen hieruit gewipt worden”, zegt Van der Vliet.

“Maar de consequenties kan ik natuurlijk ook nog niet overzien. Het blijft gokken en gissen. Voor het uit de hand liep had een speler van hun rood gekregen voor de overtreding op Arno. Bij ons kreeg toen trainer Jeffrey Kooistra rood. Daarna liep het uit de klauwen en kregen nog twee spelers van hun en één van ons (Hendri van Dooijeweert, MvH) rood. Dat is eigenlijk het enige wat we weten.”

Snel
Wanneer WNC uitsluitsel zal krijgen, is eveneens nog niet bekend. “Maandag komen ze bijeen. We willen snel daarna weten waar we aan toe zijn. Hopelijk kunnen we volgend weekend gewoon om promotie spelen.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden